Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogrodnik Mimo Woli cd 10:05, 08 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
naoglądałam się cudnistych zdjęć i tak sobie myślę co miałam napisać, bo co chwila myślałam by o coś spytać
co to za jasno różowa róża ta z dzwonkami, Poraził mnie widok grahama, mam i se myślę nie urośnie u mnie taka... naparstnice obiekt westchnień... a i gdzie kupiłaś białe pełne jeżówki

Jeżówki u mojego Pana Bylinowego po 11 zł... szkoda, że nie dogadałyśmy sie bo bym Ci przywiozła do Bogdzi

Graham z powodu braku zim dorodny... potffór.. nie ma czasu na podpory i znó mi leży odłogiem na tarasie i trawniku.. trza znów na sznurek i do podpory pergoli uwiązać.

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:01, 08 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a to Ci Anita

Nic się kochani nie martwcie, bo jak mi się rozrośnie, a rozrośnie się na pewno, bo u mnie wszystko rośnie, jak szalone, to też będę dzielić

Jakby ktoś potzebował przywrotnik ostroklapowy, trzcinę lub tawułę Goldflame, to mam mnóstwo małych sadzonek do rozdania.
Opuchlaki 00:37, 08 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
z hortensji limelight????

Ana zeżarły mi limkę , młodą , dwuletnią , udało mi się ukorzenić … taka byłam z niej dumna … i dzisiaj poszła do śmieci …. bez korzeni wyciągnęłam też hakone … mam masakrę w donicy tarasowej … dorosłe osobniki , larwy małe - krewetki i takie duże krewety … trzeci dzień patrolu i codziennie zbieram dużo dorosłych , nawet są w dwóch kolorach czarne są starsze i takie jasno brązowe, to pewne tyle co się wykluły
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:24, 07 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Świecznice mam dwie, podobają mi się ich liście, naparstnice są boskie, mam trzy kolory ale MUSZĘ kupić białe, muszę...

Mam białą z czekoladowymi liśćmi, polecam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:21, 07 cze 2014

Do góry
Świecznice mam dwie, podobają mi się ich liście, naparstnice są boskie, mam trzy kolory ale MUSZĘ kupić białe, muszę...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:18, 07 cze 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

A za rok całą Polskę pokryjemy tojeścią , będzie pieknie, będzie zabawa....

Ps najpierw mi Anita wykupiła w pierwszym namierzonym sklepie !
a to Ci Anita
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:13, 07 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
uśmiałam się z tą tojeścią, pokazali na Chelsy Marta zakupiła pierwsze sadzonki w Poznaniu, potem kilka osób wykupiło połowę zapasu u Szmitów, następnie Madżen z ferajną zaatakowały internet. Wirus normalnie wirus jeśli się rozrasta to aż się boję bo mam 20sztuk na jednej rabacie

A za rok całą Polskę pokryjemy tojeścią , będzie pieknie, będzie zabawa....

Ps najpierw mi Anita wykupiła w pierwszym namierzonym sklepie !
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:10, 07 cze 2014

Do góry
uśmiałam się z tą tojeścią, pokazali na Chelsy Marta zakupiła pierwsze sadzonki w Poznaniu, potem kilka osób wykupiło połowę zapasu u Szmitów, następnie Madżen z ferajną zaatakowały internet. Wirus normalnie wirus jeśli się rozrasta to aż się boję bo mam 20sztuk na jednej rabacie
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:58, 07 cze 2014

Do góry
naoglądałam się cudnistych zdjęć i tak sobie myślę co miałam napisać, bo co chwila myślałam by o coś spytać
co to za jasno różowa róża ta z dzwonkami, Poraził mnie widok grahama, mam i se myślę nie urośnie u mnie taka... naparstnice obiekt westchnień... a i gdzie kupiłaś białe pełne jeżówki
Ogród Sylwii od początku cz.II 22:48, 07 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
faktycznie stożki mniam jestem ciekawa gdzie będzie ich miejsce

jak posadzę to pokażę ... dzisiaj sadziłam żywopłot cisowy przy altanie
Ogród Sylwii od początku cz.II 22:41, 07 cze 2014

Do góry
faktycznie stożki mniam jestem ciekawa gdzie będzie ich miejsce
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 11:05, 07 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko podaj namiar na ten sklep bo ciekawa jestem nie potrzebuję bo mam 20szt ale jestem ciekawa sklepu

Ja nie mam gdzie sadzić, ale taki sklep warto znać poproszę namiar
macham
Ogród Sylwii od początku cz.II 08:41, 07 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
czytam o stipach w donicach, u mnie też był taki plan, ale na planie się skończy bo stip nigdzie nie ma trudno będą rozplenonice, lubię trawy w donicach

Innych bylinowych smaczków u mnie brak ... A stipa się trafiła to ją przygarnęłam i wymyśliłam kompozycję najprostszą z możliwych

Smaczków będę szukać jak już sztywne konstrukcje roślinne powstaną , bo na ten moment mam chaos ... Nie ogarniam wszystkiego na raz
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:12, 06 cze 2014

Do góry
Ania74 napisał(a)
Coś podejrzanie długie kwiatostany ma ta szałwia... co to za odmiana?
Naparstnice piękne! Muszę je mieć! O! Brzoskwiniowe juz Ci kwitną? Czy to inne dzwonki?
A piwonia... Ja mam ich kilka, ale mam postanowienie - likwidacja! Jak dla mnie kilkudniowe kwitnienie to za mało, zdecydowanie...

bo to taka odmiana szałwi o wzniosłych pędach
http://www.bing.com/search?setmkt=pl-PL&q=sza%C5%82wia+caradonna, ładna jest Dzwonki są dzwonkami, jaki enie wiem bo jak większość albo kupuje w odmianach albo bez nazwy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:10, 06 cze 2014

Do góry
Juzia_G napisał(a)
Gdzie Ty to wszystko tam wciskasz???
Miszczyni upychania normalnie!

sama nie wiem....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:09, 06 cze 2014

Do góry
Nula napisał(a)
Funkie cudowne,jak i cały ogród.A takie same robactwo zjada mi wierzbę
dzisiaj wyzbierałam paskudy z róż, było ze 30sztuk, zgineły śmiercią tragiczną
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:09, 06 cze 2014

Do góry
Nula napisał(a)
Funkie cudowne,jak i cały ogród.A takie same robactwo zjada mi wierzbę
dzisiaj wyzbierałam paskudy z róż, było ze 30sztuk, zgineły śmiercią tragiczną
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:08, 06 cze 2014

Do góry
Krakus napisał(a)
jako właścicielkę cudnych hortek chciałbym zapytac czy Twoje juz zawiązały jakieś kwiaty? bo ja w tamtym roku posadziłem Lime i VF i na żadnych jeszcze nie widzę kwiatów....za to na hortkach ogrodowych już pełno widać...
u mnie jeszcze pąków nie ma, wydaje mi się że jeszcze czas
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:06, 06 cze 2014

Do góry
A_gawa napisał(a)

Czy miskanty powyżej to Morning Light? Szukam jak prezentują się na rabatach. Ile wzrostu osiągną?

Ogród zachwyca... Jest pokazowy - powinnaś ogłosić zwiedzanie dla szkół. ")
dziękuję, moje dzieci i ich koleżeństwo mi wystarcza
trawa którą zacytowałaś to gracilimus, ML jest bardziej szara i niższa od gracka, myślę, że maksymalnie dorasta do 120cm
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:03, 06 cze 2014

Do góry
Mag napisał(a)

Aniu, napisz prosze jakie trawy masz na tej rabacie i w jakiej liczbie? A to pomiedzy to szalwia? Ile jej posadzilas?
A to obok to hortensja? I jeszcze pytanie o drzewka - to jakies sliwy?
Wyglada to wszystko przeslicznie. Jestem zauroczona Twoim ogrodem. Wdziecznie i ze smakiem.

na rabacie mam od strony trawnika frosted curls, tej brązowej nie pamiętam i gracilimus, ciężko powiedzieć ile ich tam jest, sadziłam dość gęsto, Szałwia to
http://www.bing.com/search?setmkt=pl-PL&q=sza%C5%82wia+caradonna Po lewej stronie zdjęcia jest szpaler limelight . Nie wiem o które drzewka pytasz, jeśli to bordowe to jakaś jabłoń rajska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies