Jeżówki u mojego Pana Bylinowego po 11 zł... szkoda, że nie dogadałyśmy sie bo bym Ci przywiozła do Bogdzi
Graham z powodu braku zim dorodny... potffór.. nie ma czasu na podpory i znó mi leży odłogiem na tarasie i trawniku.. trza znów na sznurek i do podpory pergoli uwiązać.
Ana zeżarły mi limkę , młodą , dwuletnią , udało mi się ukorzenić … taka byłam z niej dumna … i dzisiaj poszła do śmieci …. bez korzeni wyciągnęłam też hakone … mam masakrę w donicy tarasowej … dorosłe osobniki , larwy małe - krewetki i takie duże krewety … trzeci dzień patrolu i codziennie zbieram dużo dorosłych , nawet są w dwóch kolorach czarne są starsze i takie jasno brązowe, to pewne tyle co się wykluły
uśmiałam się z tą tojeścią, pokazali na Chelsy Marta zakupiła pierwsze sadzonki w Poznaniu, potem kilka osób wykupiło połowę zapasu u Szmitów, następnie Madżen z ferajną zaatakowały internet. Wirus normalnie wirus jeśli się rozrasta to aż się boję bo mam 20sztuk na jednej rabacie
naoglądałam się cudnistych zdjęć i tak sobie myślę co miałam napisać, bo co chwila myślałam by o coś spytać
co to za jasno różowa róża ta z dzwonkami, Poraził mnie widok grahama, mam i se myślę nie urośnie u mnie taka... naparstnice obiekt westchnień... a i gdzie kupiłaś białe pełne jeżówki