Ranczo Szmaragdowa Dolina II
18:47, 06 wrz 2020
Prześlicznej urody ten zawilec, ale i fotografia pięknie zrobiona. Ja mam te puste, ale w tym roku sierpniowy grad mi je zbił. Wypatrzyłam u Ciebie duże już drzewa jarzębiny ,mam i ja 3 młode drzewka wysiały się z dekoracji z przed 2 lat. Mają po około metr, szybko rosną może kiedyś doczekam się swoich koralików. U Ciebie wrzosy rosną i kwitną wzorcowo, a podobno lubią piaszczyste ziemie. Niestety u mnie nigdy się nie zadomowiły. Nawet pełne liliowce powtarzają Ci kwitnienie, u mnie te puste , drobne nie powtórzyły w tym roku. I jak tu nie mieć depresji ogrodowej, gdzie nie zaglądnę ogrody bujne, kwitnące, a u mnie susza.
Porównania młodego ogrodu i obecnego to ogromny przeskok, aż trudno uwierzyć, że w ciągu 4 lat tak wydoroślał Wasz ogród. Ciekawe jak czarodziejsko będzie wyglądał gdy będzie już pełnoletni.

Porównania młodego ogrodu i obecnego to ogromny przeskok, aż trudno uwierzyć, że w ciągu 4 lat tak wydoroślał Wasz ogród. Ciekawe jak czarodziejsko będzie wyglądał gdy będzie już pełnoletni.