Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:28, 16 sie 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
To przynajmniej podlewać nie musisz ! Całe szczęscie, ze Ci sie nic nie stalo

Było grożne ale udało się
Leśne Wzgórze 21:19, 16 sie 2015

Do góry
Elik napisał(a)
Współczuję tego bałaganu i strat. Szkoda drzew. Dobrze że dom nie ucierpiał i że nikomu nic się nie stało. Klimat nam się robi dziwny ostatnimi czasy. U nas jakieś 3-4 tygodnie temu też istny huragan. We wsi dach jeden zupełnie zerwało. Się porobiło z tym latem. Posprzątacie, pomalutku, pomalutku i będzie pięknie! Wspieram!
Parawaning mnie lekko śmieszy, ale to taki śmiech...bo lepiej śmiać się niż płakać. Uważam, że to masakra. Kolega wrócił znad Bałtyku - też mi o tym opowiadał i pokazywał zdjęcia. Ludzie sobie odgradzali małe prywatne plaże już przed 6 rano! Trochę chce mi się Bałtyku w przyszłym roku (choć ja raczej górolubna ) ale chyba poza sezonem i raczej poszukam jakiegoś odludzia. Nie wiem tylko czy to odludzie nad Bałtykiem jest w ogóle możliwe??

Jest możliwe Trzeba tylko dobrze szukać a znajdzie się jeszcze kilka naprawdę malutkich wioseczek nad Bałtykiem ale na mapach proszę nie szukać, rzadko na której są zaznaczone
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 20:56, 16 sie 2015

Do góry
jazzy napisał(a)

Jakoś nie Zdecydowanie wolę samochody od motorów, skuterów, itp. Natomiast mój eM... motór ponad wszystko

Mądrego masz eMa
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 20:55, 16 sie 2015

Do góry
waldek727 napisał(a)

Marti.
A takie coś też Cię bierze?

Kocham!!! Waldek jeżdzisz??
Leśne Wzgórze 17:04, 16 sie 2015

Do góry
Gardener27 napisał(a)
Przykro mi Aniu z powodu tych strat Na szczęście dom cały
Czeka Was jeszcze sporo pracy ale mam nadzieję że szybko się z tym uporacie

polinka napisał(a)
Wracając dzisiaj z pracy w tej okropnej burzy myślałam o Was i waszym domku w lesie. Dobrze, że tylko takie straty!

omelka1 napisał(a)
Strat współczuję no i bałaganu przy sprzątaniu nie zazdroszczę.

Mala_Mi napisał(a)
Dlatego nie lubię publicznych plaż.. wolę swój ogrodowy basenik i swoja intymność
Mam nadzieję, że strat nie masz.. i lecę zerknąć co przyjmiesz, bo zobaczyłam, że masz drugi wątek

Karol99 napisał(a)
O jeny, szkoda strat

Dziękuję Wam za słowa wsparcia... całe szczęście że nie ma strat materialnych... oprócz sosen (w większości poległy suszki, które i tak mieliśmy kiedyś usunąć) i jednego klona bordowego strat nie ma, ale pewnie trawnik trochę straci na urodzie, podczas usuwania pni... przeraża mnie to sprzątanie... dziś sprzątnęliśmy tylko jedno powalone drzewo, zostało jeszcze 13....
Moja "przyziemna" :) pasja 11:28, 16 sie 2015

Do góry
polinka napisał(a)
ML masz najładniejsze z całego ogrodowiska Wiem, wiem konkretne sadzonki to podstawa! Pokazuj je częściej to może złość będzie mi mijać na moje i z nadzieją będę wypatrywać następnego sezonu

Buziaki Jagoo

Leję wodę pod trawy non stop, a i tak się zwijają, końcówki zasychają. Ten rok jest wyjątkowo ciężki dla mojego ogrodu

Buziaki
Rododendronowy ogród II. 08:39, 16 sie 2015

Do góry
polinka napisał(a)

U mnie nie tylko padało ale i konkretnie powiało grozą a takich wichur to nie życzę nikomu. Nie może to spokojnie popadać? Może za dużo wymagam...

Trzymam kciuki za deszcz Bogdziu.

Faktycznie ,mogło by byc mniej ekstremalnie , nie potrzebne nam takie doznania.Ale popadało chociaz?
Czasem słońce czasem deszcz 07:00, 16 sie 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Laurowiśnie, brabanty i buksy w hurtowych ilościach Mam gdzieś u siebie zdjęcia z plantacji to poszukam

Znalazłam

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3206-ogrodowy-powrot-do-dziecinstwa?page=128

widziałam, ilości robią wrażenie
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 01:48, 16 sie 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Małgoś czytałam u Bożenki, że i u Ciebie pada!!

I to jak...
Zalało mi garaż i piwnicę. Właśnie skończyłam zbierać wodę i wywalać zalane klamoty. Wiesz takie"przydasie" które się odkłada do garażu i do piwnicy na wszelki wypadek....ale roboty było na 2 osoby na4 godziny. Tego wynoszenia i zbierania wody szufelką do wiadra a potem szmatami. Jutro przenoszę się na dół i suszę te pomieszczenia bo mi grzyb tam wejdzie....oj narozrabiał mi ten deszcz, narozrabiał a ja się tak cieszyłam...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:50, 15 sie 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Aga- droga na Wszewilki zalana, na Stawcu drzewa powalone i piwnice zalane. eM mówił, że u nas rzeka płynęła...ale na szczęście dalej siąpi Oby tylko spokojnie bo znów widzę błyski nad Miliczem.

To mnie znów bokiem obeszło
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:54, 15 sie 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Widziałaś co u mnie z hortkami się stało? Mam nadzieję, że się podniosą...

Bylam, czytałam, otrzep z wody i wstana.
Mój ogród pod górkę... 22:05, 15 sie 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Ależ dmuchnęłaś, bramę mi wyrwało taki przeciąg zrobiłaś

Liczyłam, że zrobię deszcz, a nie przeciąg
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:01, 15 sie 2015

Do góry
Widziałaś co u mnie z hortkami się stało? Mam nadzieję, że się podniosą...
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 22:00, 15 sie 2015

Do góry
aga_pe napisał(a)
Właśnie. A ja sobie ułatwiam i gotowe w wiadrze kupuję. Podglądnęłam pomysł wapnowanej ściany u koleżanki, która ma stary dom pięknie urządzony. W takich pomieszczeniach zupełnie inaczej się oddycha

Czy taka ściana wapnowana się nie brudzi? Tzn. jak się dotkniesz nie zostaje biały ślad na ubraniu itd.?
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 21:58, 15 sie 2015

Do góry
Milka napisał(a)

U ciebie juz praktycznie nna finiszu

Ha, ha Irenko cały tył, czyli część gospodarczą mam jeszcze do remontu A gdzie elewacja, kostka...Nie wiem czy 5 lat nam wystarczy
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:53, 15 sie 2015

Do góry
Aga- droga na Wszewilki zalana, na Stawcu drzewa powalone i piwnice zalane. eM mówił, że u nas rzeka płynęła...ale na szczęście dalej siąpi Oby tylko spokojnie bo znów widzę błyski nad Miliczem.
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 21:35, 15 sie 2015

Do góry
Małgoś czytałam u Bożenki, że i u Ciebie pada!!
Leśne Wzgórze 21:31, 15 sie 2015

Do góry
Wracając dzisiaj z pracy w tej okropnej burzy myślałam o Was i waszym domku w lesie. Dobrze, że tylko takie straty!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:24, 15 sie 2015

Do góry
Masz pw.
Rododendronowy ogród II. 21:06, 15 sie 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Macham radosnie bo u mnie pierwszy raz od miesiąca popadalo

U mnie nie tylko padało ale i konkretnie powiało grozą a takich wichur to nie życzę nikomu. Nie może to spokojnie popadać? Może za dużo wymagam...

Trzymam kciuki za deszcz Bogdziu.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies