A swoją drogą to się dziwię, przecież to idzie w świat, takie traktowanie klienta jest jego lekceważeniem, czyżby już woda sodowa odbiła co niektórym, hossa nie będzie trwać wiecznie, i co wtedy.
tiarelle ( jedna mi sie w rękach rozleciała i ona nie ma żadnego korzonka, oj zadzwonię sobie do nich) jak myślicie czy to urośnie i kiedy ?
O matko...rysowanie to nie moja dzialka coś tam naszkicowałam, starałam się zachować odległości, ale nie zawsze wyszło. Nie wiem czy jak dam ścieżkę w żwirku, to potem gdzie ma byc ławka też dac żwir (czyli będzie zwirowisko przed domem) czy tam dać trawę...w sensie wyżwirowac wszystko czy siać trawę?
Mój mikrus deren pagodowy variegata wydaje się być aktywny w wypuszczaniu dzików... bo to są dziki, prawda?
Wypuszcza z głównego pnia. W ub roku już oberwałam, a w tym mam ich już 3 - czy jest jakiś sposób, żeby deren rósł właściwie i nie puszczał dzików?
Czy po prostu muszę je sukcesywnie odrywać?
Deren ma stanowisko słoneczne przez sporą część dnia, ale wczesne popołudnie jest zacieniony.
Storczyk śliczny, czy może rosnąć w suchej ziemi?
Sporo masz piwonii drzewiastych, są piękne, mają tylko jedną wadę, bardzo szybko przekwitają, ale może jak się je posadzi w chłodnym miejscu to dłużej go utrzymają.
Bardzo nie lubią przesadzania, ja swoją przesadziłam i niestety przepadła niemal całkiem, po roku wypuściła maleńki pędzik, po dwóch latach pędzik troszkę urósł, i tak czekam znów na jej świetność Może za kilka lat..