wimi
19:46, 02 wrz 2019

Dzień dobry, zakładam swój pierwszy wątek dotyczący mojego drugiego ogrodu. Pierwszy ogród zakładałam jakieś pięć lat temu- trochę po omacku, a trochę inspirowany forum Ogrodowisko. Nie był idealny- ale też uzyskałam po częsci to co chciałam- przez cały rok był ciekawy i miło się w nim odpoczywało. Teraz sprzedaliśmy z mężem dom z ogrodem i kupiliśmy inny dom z działką do zagospodarowania. Działka na której stoi nowy dom nie jest niestety zbyt duża- 8ar całości i w tym wydzielona droga dojazdowa.
Działka podłużna prostokątna, już coś posadziłam w kwietniu tego roku, ale można zmienić- przesadzić jeszcze.
Co chciałabym uzyskać? Ogród jak w opisie- przytulny, wygodny i trochę sielski.Przyjemny dla oka- ciekawy- mogłyby pojawiać się w nim owoce jakieś. Koniecznie chciałabym się zasłonić przed sąsiadami - utworzyć swego rodzaju azyl, z zakątkami. Lubię i proste formy i romantyzm naturalistczny (czy da się to pogodzić?
).
Zdjęcia niebawem- ciekawa jestem czy w ogóle uda mi się coś opublikować
pozdrawiam anka
Działka podłużna prostokątna, już coś posadziłam w kwietniu tego roku, ale można zmienić- przesadzić jeszcze.
Co chciałabym uzyskać? Ogród jak w opisie- przytulny, wygodny i trochę sielski.Przyjemny dla oka- ciekawy- mogłyby pojawiać się w nim owoce jakieś. Koniecznie chciałabym się zasłonić przed sąsiadami - utworzyć swego rodzaju azyl, z zakątkami. Lubię i proste formy i romantyzm naturalistczny (czy da się to pogodzić?

Zdjęcia niebawem- ciekawa jestem czy w ogóle uda mi się coś opublikować

pozdrawiam anka