Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeżówkowe-Love

Jeżówkowe-Love

sylwia_slomc... 20:23, 13 lut 2020

Asia chodź do mnie zobacz co można upolować
deszczowymaj 20:38, 13 lut 2020

Idę...
Katte 21:42, 13 lut 2020

deszczowymaj napisał(a)
Wracając do tematu "tekturowych kubków do wysiewów"

Mówię Wam Nie kupujcie tego dziadostwa wysiewy od 5dni w domu a już prawie wszystkie kubki obrosły pleśnią ..już nawet ich nie przykrywam folią żeby nie pogorszyć sytuacji .

Spróbuję jeszcze uratować wysiewy ..pod kubki na dno kuwet wysypię keramzyt , może jakimś cudem jeszcze coś z tego będzie .

Hej testuję to u siebie ,w moim wątku foto z opisem.
DorKa 08:06, 14 lut 2020

Dlaczego ja do Ciebie wcześniej nie trafiłam ja się pytam
Przecudne kompozycje tworzysz. Ja za jeżówkami do tej pory nie przepadałam jakoś szczególnie ale właśnie się to zmieniło
Myślę nad kolejną rabatą z jeżówką + pony tails w roli głównej. Dzięki za inspiracje
galgAsia 09:27, 14 lut 2020

Asiul, bo one - te kubki - przez m-c na balkonie za bardzo zwilgotniały. Trzymane w domu nie dają takich "powikłań" A do cukinii i ogórków są niezastąpione -można wysiać wcześniej i wsadzać do ziemi już całkiem porządne roślinki.
deszczowymaj 16:43, 14 lut 2020

Katte napisał(a)

Hej testuję to u siebie ,w moim wątku foto z opisem.

Widziałam i zaraz ze złości w tyłek się ugryzę mi pleśnieją na potęgę ..mogę śmiało plantacje grzyba zakładać noo nic ..nie przykrywam już ich wcale , latam do nich trzy razy dziennie i tylko delikatnie zraszam z wierzchu .
deszczowymaj 16:46, 14 lut 2020

DorKa napisał(a)
Dlaczego ja do Ciebie wcześniej nie trafiłam ja się pytam
Przecudne kompozycje tworzysz. Ja za jeżówkami do tej pory nie przepadałam jakoś szczególnie ale właśnie się to zmieniło
Myślę nad kolejną rabatą z jeżówką + pony tails w roli głównej. Dzięki za inspiracje

No właśnie.. ja nawet nie wiedziałam ,że do mnie nie trafiłaś ja Ciebie odwiedzam
Dziękuję za komplementa co prawda na wyrost ..ale co tam
deszczowymaj 16:55, 14 lut 2020

galgAsia napisał(a)
Asiul, bo one - te kubki - przez m-c na balkonie za bardzo zwilgotniały. Trzymane w domu nie dają takich "powikłań" A do cukinii i ogórków są niezastąpione -można wysiać wcześniej i wsadzać do ziemi już całkiem porządne roślinki.

Asiulku nie sądzę aby tak nachlały się wilgoci na zewnątrz ..wręcz odwrotnie ,one mi bardzo szybko przesychały ,nie podlewane przez tydzień były suche jak wiór

Myślę że ..mają za ciasno w tych moich kuwetach,one jednak większego przepływu powietrza potrzebują
Mus na dno do kuwet wysypać keramzyt , wtedy będą stały wyżej i przewiewniej się zrobi
anabuko1 17:00, 14 lut 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
A próbowałyście wysiewać w jajecznikach tekturowych? Ja raz groszki pachnące siałam i nic mi nie pleśniało...

Ja nigdy tak nie próbowałam.
Zawsze można spróbować
deszczowymaj 11:20, 15 lut 2020

Jako pierwszy postanowił obudzić się Sadziec
Nie wiem czy coś widać siewki malusieńkie