Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeżówkowe-Love

Jeżówkowe-Love

Basieksp 15:48, 11 mar 2020

BKosimkArt napisał(a)
o bosz! chyba bym się wściekła gdyby u mnie tak zrobił... na pewno w domu by już nie mieszkał
podwórkowe koty są na maksa bezczelne, u mnie notorycznie ściany na tarasie obsikują... masakra jakaś!

U mnie to samo, obsikane ściany, brama, a ostatnio któryś ostrzył sobie pazury na pienku który był ozdobą, kładę im kawałki cytryn, podobno jej nie lubią ale nie wiem czy to działa tak do końca
Katte 19:51, 11 mar 2020

Moja kotka też w zeszłym roku użyźniala warzywniak Qpami, ale jak od razu podlewałam po zasianiu to omijała grzędy.
Teraz u sąsiada mają mega kuwetę bo piach po budowie został hehehe .
Ale nadal mi też chałupę obsikują kocury , nic na nie działa granulki spraye gdzie tam.
Chyba tylko pies 24/7 na dworze da radę .
Kasiolaaa 19:56, 11 mar 2020

a ja jakos nie przepadam za kotami wole psy ❤
Dominika11 19:59, 11 mar 2020

Ja mam też problem z obsikiwaniem przez koty. Staje się to jyz uciążliwe, więc jak coś to czekam na propozycje cud
Kasiek 21:56, 11 mar 2020

deszczowymaj napisał(a)
Megi zobacz tu jest przycięta nisko
A tu starszy okazy ..przycięty wyżej (zdjęcie zrobione trochę bokiem

wszystkie cienkie gałązki wycinam całkiem

Pochwale z wielka przyjemnoscia Bardzo profesjonalnie to zrobilas, dziekuje ze sie z nami dzielisz
Ja swoje anabelki tne 5 cm nad ziemia, inne wlasnie w taki przez Ciebie pokazany sposob...Ale nie tak ladnie jak Twoje Musze sie poprawic
Kasiek 21:58, 11 mar 2020

deszczowymaj napisał(a)

Ta moja zawsze musi mi coś nabroić ..jak nie podgryza to porozwala ..ahhh co za czort futrzaty ..ma szczęście ,że nie jestem zwolennikiem przemocy , bo chętnie przerobiłabym ją na pasztet serio..

Smakowal by Ci?
deszczowymaj 09:54, 12 mar 2020

BKosimkArt napisał(a)
o bosz! chyba bym się wściekła gdyby u mnie tak zrobił... na pewno w domu by już nie mieszkał
podwórkowe koty są na maksa bezczelne, u mnie notorycznie ściany na tarasie obsikują... masakra jakaś!

Ja jak rano to zobaczyłam , to nie byłam pewna czy aby na pewno już się obudziłam Myślałam ,że zawału dostanę ..moje sadzoneczki o które tak dbam od kilku tygodni zostały zdewastowane ..
Kicia niestety.. ale musi mieszkać w domu (mieszkaniu) nie jest w ogóle nauczona życia na zewnątrz ..boi się samochodów ,ptaków ..to jest taki francuski kotek
też bym ją z chęcią wywaliła na zbity futrzaty pyszczek
deszczowymaj 10:04, 12 mar 2020

Basiek Kasiu Kasiulku Domi

Powiem Wam ,że tak jak Kasia też nie przepadam za kotami,wole psy.. noo ale cóż zrobić,ten kot to córki ukochany zwierz ..a jeszcze niedawno wydałam majątek na operację tego stwora ile ja bym kwiatków za to miała..baa nawet drzew

U mnie w ogrodzie od jakiegoś czasu zadomowił się kocur ..tak jak pisałam kuwetę w warzywniku sobie zrobił ..

ale najgorsze jest to że wszędzie śmierdzi kocimi szczochami bleeee
zaobserwowałam tego gada i wiecie co..on sika tak jakby psikał sprayem co kawałek oznacza swoje miejsce

...i myślę jakby tu przegonić dziada ?..psa jeszcze nie mam
deszczowymaj 10:16, 12 mar 2020

Kasiek napisał(a)

Pochwale z wielka przyjemnoscia Bardzo profesjonalnie to zrobilas, dziekuje ze sie z nami dzielisz
Ja swoje anabelki tne 5 cm nad ziemia, inne wlasnie w taki przez Ciebie pokazany sposob...Ale nie tak ladnie jak Twoje Musze sie poprawic

Ojejku jak mi miło..bardzo taka pochwała czuję się teraz jak perfekcyjna pani ogrodniczka

ja anabelkę też tnę bardzo nisko ..ostatnio do niej zaglądałam i już widać,że żyje
deszczowymaj 10:17, 12 mar 2020

Kasiek napisał(a)

Smakowal by Ci?

myślę ,że nie ..bo chuda ta kicia jak patyk a ja lubię dużooo mięska