Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeżówkowe-Love

Jeżówkowe-Love

BKosimkArt 17:21, 12 mar 2020

to i ja ten ocet wypróbuję...
Dorota123 17:27, 12 mar 2020

Nie zazdroszczę nocnych zabaw kota, zrobił straszną masakrę. Ja tylko dokarmiam bezpańskie koty, mają miseczkę przy kompostowniku i tam zachodzą na jedzonko. Nigdy nie przeganiam chodzących kotów po moim ogrodzie, ale też nie przygarniam żadnego na stałe. Twój to jednak straszny urwis jest.
deszczowymaj 17:31, 12 mar 2020

Dominika11 napisał(a)
ja chyba swoje kocura zawioze jutro jak mi sie uda do kastracji, bo mam juz dość tego szczania

Zawieź gada jednego jak najszybciej mi w wykastrowanych kotach podoba się to, że są takie grubaśne moja kicia ,ta domowa.. nie jest wykastrowana i jest chuda jak wykałaczka ..a je za dziesięciu
deszczowymaj 17:38, 12 mar 2020

Zuziu i Agatko (jakie ładne imiona)

Może gdybym mieszkała już (tam) na miejscu, to bym się zastanowiła nad kastracją tego kocura ogrodowego ..a tak ..w nosie to mam wykastruje go a on mi spierniczy i co? kasa w błoto
antracyt 17:41, 12 mar 2020

deszczowymaj napisał(a)
Zuziu i Agatko (jakie ładne imiona)

Może gdybym mieszkała już (tam) na miejscu, to bym się zastanowiła nad kastracją tego kocura ogrodowego ..a tak ..w nosie to mam wykastruje go a on mi spierniczy i co? kasa w błoto

A nie ma u Was akcji darmowych kastracji/sterylizacji kotów? U nas takie co jakiś czas się organizuje.
deszczowymaj 17:41, 12 mar 2020

greg66 napisał(a)
Asiu za taki śliczny pyszczek nie można się gniewać

Przekaże Kici te wszystkie komplementy

faktycznie pyszczek słodki ..i zbyt długo nie gniewałam się na nią , ale strach o siewki pozostał
deszczowymaj 17:44, 12 mar 2020

mrokasia napisał(a)
Asia, to jest kot czy kotka??? Bo mam kotkę o podobnym umaszczeniu i słyszałam, że tylko kotki takie są...

Ps. Wg mnie wygląda na małego łobuza, słodkiego ale łobuza

Kotka ..i łobuz jakich mało gdzieś kiedyś czytałam ,że wszystkie koty tzw. tricolor są (mówiąc delikatnie) niegrzeczne
deszczowymaj 17:46, 12 mar 2020

BKosimkArt napisał(a)
to i ja ten ocet wypróbuję...

Próbuj i koniecznie daj znać .. ja jak będę na działce to też wszystko wypsikam
deszczowymaj 17:50, 12 mar 2020

Dorota123 napisał(a)
Nie zazdroszczę nocnych zabaw kota, zrobił straszną masakrę. Ja tylko dokarmiam bezpańskie koty, mają miseczkę przy kompostowniku i tam zachodzą na jedzonko. Nigdy nie przeganiam chodzących kotów po moim ogrodzie, ale też nie przygarniam żadnego na stałe. Twój to jednak straszny urwis jest.

A ja tego ogrodowego futrzaka wyganiam ,gonie , latam za nim z widłami i krzycze Aaa Kyszzz serio

W moim ogrodzie nie będę tolerować obsikanego wszystkiego i kup w warzywniku

W związku z tym postanowiłam przedsięwziąć poważne środki do walki z kotem a mianowicie Ocet będę psikać tam gdzie i on psika
deszczowymaj 17:52, 12 mar 2020

antracyt napisał(a)

A nie ma u Was akcji darmowych kastracji/sterylizacji kotów? U nas takie co jakiś czas się organizuje.

No właśnie nie ..kiedyś było jakieś dofinansowanie ..a teraz czy jest..nie wiem nie mam pojęcia