Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeżówkowe-Love

Jeżówkowe-Love

Zana 10:09, 01 cze 2020

deszczowymaj napisał(a)

to jednak przeznaczenie

Bez dwóch zdań
popcorn 10:09, 01 cze 2020

deszczowymaj napisał(a)

Ja do Ciebie też zaglądam
Widziałam bób zamszycowany masakra co w tym roku się dzieje ..nie dość ,że mszyc pełno,mrówek to u mnie jeszcze jakieś inne choróbska ..nawet jeżówki się załapały

dziś pryskam. I odchwaszczam. Ale dopiero o 17tej buu
praca!
buziaki!
deszczowymaj 10:17, 01 cze 2020

galgAsia napisał(a)
No i co?! no i co?!… tak marudziła, że pada, że mokro... a tu proszę, wszystko rośnie jak na dopalaczach Pięknie, pięknie

A daj spokój Asiulku ..padało przestało ..znowu sucho ,wczoraj podlewałam
Wiatr taki ,że łeb chce urwać

Słuchaj ..już trzeci tydzień czekam na paczkę od Barcikowskich napisałam do nich..dostałam odpowiedź ,że w ciągu 2-3tygodni wyślą paczkę Kuśffa może się pomylili ? czekać prawie 6tyg w sumie ? ja rozumiem ,że dużo zamówień itd.. no ale w takim tempie to jesień mnie zastanie ja chce moje kwiatkiiii
deszczowymaj 10:21, 01 cze 2020

Zana napisał(a)

Bez dwóch zdań

jak posadzisz klonika to pokaż
Anula a jakie wymiary ma Twoja rabata ? moja chyba mniejsza ..wszystko rośnie jakieś gigantyczne i ciągle miejsca brakuje ..a już wywaliłam stamtąd jedną brunnerę ,kilka host ..i ciągle jest ścisk
galgAsia 10:24, 01 cze 2020

Teraz z tymi zamówieniami to cztery światy i piąty malutki...
Zamówiłam sobie hostę i kilka paprotek i szlus, na razie więcej nie będzie. Lepiej przeczekać to pandemonium… Zresztą, przy takiej suchej pogodzie, jak zapowiadają, to strach coś sadzić...
deszczowymaj 10:24, 01 cze 2020

popcorn napisał(a)

dziś pryskam. I odchwaszczam. Ale dopiero o 17tej buu
praca!
buziaki!

No to pryskaj ja już nie pryskam ..nie mam czym chyba że gnojówką z pokrzyw

ale za radą Magary podsypałam mrówką kawy ( kupiłam najgorszy szit jaki tylko był ) i powiem Ci ,że mrówek mniej ..dosypię jeszcze może się wyniosą
Zana 10:26, 01 cze 2020

Ona nie jest u mnie regularna, długości ma ze 4 metry, w głębokości najwięcej będzie miała jakieś 2,5 metra, tam gdzie najwęziej to tak na oko 1,7 metra. A ścisk mam na niej niemożebny, niektórych host nawet nie widać. Tę dziurę, o której piszę mam po prawej stronie. I tam planowałam przesadzić którąś z tych host co giną w gąszczu innych. Ale mnie na klonika natchnęło.
Mgduska 10:48, 01 cze 2020

deszczowymaj napisał(a)

No to pryskaj ja już nie pryskam ..nie mam czym chyba że gnojówką z pokrzyw

ale za radą Magary podsypałam mrówką kawy ( kupiłam najgorszy szit jaki tylko był ) i powiem Ci ,że mrówek mniej ..dosypię jeszcze może się wyniosą

Ode mnie dostały najpierw cynamon, potem proszek do pieczenia, na koniec sodę...
Nie myślicie, że one pękają ze śmiechu? Szarlotka, alkohol, kawa, normalnie delikatesy z pewexem. Głupi by się wyniósł!
Dominika11 10:52, 01 cze 2020

wsio wsadzone, niech teraz rośnie
Basia_KRK 14:43, 01 cze 2020

deszczowymaj napisał(a)

Słuchaj ..już trzeci tydzień czekam na paczkę od Barcikowskich napisałam do nich..dostałam odpowiedź ,że w ciągu 2-3tygodni wyślą paczkę

Ja czekam na dwie paczki od nich, już dwa tygodnie, chyba skrobnę do nich dzisiaj maila, ale nawet nie strasz, że tyle się czeka...