Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeżówkowe-Love

Jeżówkowe-Love

Ania111 16:28, 11 cze 2020

deszczowymaj napisał(a)
Karolcia ..for you ..maj tomatoł

Asiu ,

jaka fajna szklarenka
i jaki porządeczek ,
fiu , fiu ,
widzę ,że profeska
greg66 17:59, 11 cze 2020

Aśka już wszędzie się czeka, moje jeżówki od Godlewskiego czekają w zielonychprogach już ponad tydzień, może we wtorek wyślą, tak mówią ale w zeszłym tygodniu też tak mówili
Kawa 11:31, 12 cze 2020

o kurcze Joasia w lipcu dostaniesz hehe trochę długo..
tomatoł i reszta warzywek super
Katte 14:13, 12 cze 2020

Wow ! Zaglądam , a tu takie rzeczy się wyprawia !
Popełniłaś bardzo elegancki foliaczek .
A w środku jak elegancko nawet jest kfiat
Basia_KRK 22:03, 12 cze 2020

Magara napisał(a)

Asia, ja pierwsze zamówienie złożyłam 29 kwietnia, dzwoniłam, miało być przed długim weekendem czerwcowym, nie ma, dostałam maila, w którym opisują sytuację i dają kupon rabatowy na 10 procent na kolejne zakupy (ważny do końca lipca, więc chyba zakładają, że się ogarną ) - no trzeba się w cierpliwość uzbroić, oby zielsko było ładne i mężne

deszczowymaj napisał(a)

W końcu i mi odpisali ..do końca czerwca wyślą paczkę jak to przeczytałam myślałam że spadnę z krzesła ..do końca czerwca Łooo kuśwa czyli może w lipcu ..czyli pewnie jesień mnie zastanie

Rany, u mnie podobna sytuacja z nimi Strasznie niefajnie wyszło, szkoda, że od razu nie informowali o takich problemach w realizacją zamówień. Z tym, że ja już nie chcę tych roślin, większość to wiosenne sadzonki.. tak długo czekałam, aż udało mi się większość zakupić w innych miejscach, ciekawe jak podejdą do tego, jak im napiszę, że rezygnuję i proszę o zwrot opłaconych paczek..
Basia_KRK 22:06, 12 cze 2020

deszczowymaj napisał(a)

Na żywo ten kolor jest boski i piękny wielki kwiat ..mniam

Śliczny! Coś czuję, że zacznie się zaraz Bodziszkowe-Love Ja też uwielbiam bodziszki, u mnie zaczyna szaleć Rozanne.
Magara 23:14, 12 cze 2020

Basia, napisz gdybyś coś ustaliła w sprawie zamówienia, ja niby cierpliwa jestem, ale już mnie trochę ta sytuacja zaczyna wkurzać
Johanka77 23:19, 12 cze 2020

łolaboga! tu też bodziszki!
deszczowymaj 22:47, 13 cze 2020

KasiaBawaria napisał(a)
U mnie zamowienie przyszlo przedwczoraj a mialo byc 16 czerwca. Za to reszta przyjdzie w sierpniu. Masakra w tym roku.

Masakra straszna ..ja niby dużo nie zamówiłam ,ale jednak ..część roślin przyjdzie już po kwitnieniu ..
deszczowymaj 22:51, 13 cze 2020

Kasiolaaa napisał(a)
Asiu i gdzie to tak czekasz w Albamar moze ja tez czekam i czekam ale duzo roslin ktore chcem kupic jest niedostepnych a juz jaki miesiac mamy i jest problem

Barcikowscy ..pierwszy raz u nich zamówiłam , ogólnie to opinie mają super jeżeli chodzi o rośliny ..że piękne duże zdrowe sadzonki , no ale coś wysyłka im nie idzie ..z tego co wiem to oni od niedawna prowadzą sprzedaż wysyłkową