Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pachnący różami, malowany bylinami

Pachnący różami, malowany bylinami

Makao 19:45, 04 lut 2025

No to dobrze że jest lepiej niż myślałaś. Będziesz spokojniejsza i łatwiej Ci będzie się przyzwyczaić do nowej sytuacji.
ewsyg 19:46, 04 lut 2025

Luty, podkuj buty.
Nijak ma się to do aktualnej pogody, która tak nas rozpieszcza, że można troszę popracować.

Na nowy rok mam nowe pomysły. Przyznam, że bardzo zaskoczył mnie mój emuś. Mamy do zagospodarowania taki fragment o wymiarach około 8x8 m. Ja chciałam wysiać trawę, a mój Em cały czas suszy mi głowę, żebym zrobiła rabatki kwiatowe. Broniłam się, och jak ja się przed tym broniłam , ale przekonał mnie i będą kwiatki. Myślałam co tu zrobić i wymyśliłam taki romantyczny zakątek. Czy mi się uda, czas pokarze.

to jest to miejsce.

posadziliśmy już tutaj 4 katalpy Nana. to jest ten trochę wyższy poziom gruntu. chcę go oddzielić od tej niższej taka przesłoną z cisów, około 1m wysokości.

tak jak widać, szpadel wbity, prace rozpoczęte, rośliny zamówione, nasiona zakupione.
będzie królował tutaj kolor: biały, różowy i fioletowy.
ewsyg 19:51, 04 lut 2025

Urszulla napisał(a)
Jak fajnie przeczytać że alejka różana zostanie

Ula, zostaje. mam nadzieję, że dasz radę wpaść kwitnienie róż. Nawet zamówiłam kilka nowych
ewsyg 19:54, 04 lut 2025

Makao napisał(a)
No to dobrze że jest lepiej niż myślałaś. Będziesz spokojniejsza i łatwiej Ci będzie się przyzwyczaić do nowej sytuacji.

Aniu, mam nowe pomysły do realizacji, więc myślę o nich. Mam też sporo malowania, więc czas będę miała wypełniony i głowę zaprzątnięta myślami.
Makao 19:58, 04 lut 2025

ewsyg napisał(a)

Aniu, mam nowe pomysły do realizacji, więc myślę o nich. Mam też sporo malowania, więc czas będę miała wypełniony i głowę zaprzątnięta myślami.

Zauważyłam nowe plany romantycznego zakątka. To dobrze że powera odzyskałaś
Joku 20:51, 04 lut 2025

Ładny kawałek ziemi do zagospodarowania. Będziesz sadzić byliny czy wysiewać jednoroczne? Bo że będą róże to wiadomo .
eda 22:24, 04 lut 2025

Wzajemnie w nowym 2025 tym Ewcia wszystkiego naj na każdym polu rodzinnym i ogrodowym cudne różyczki i lilie a ten fasolnik pierwszy raz widzę i smakował ? No i kosmicznie długi
April 14:20, 05 lut 2025

Już oczami wyobraźni widzę jak powstaje nowa różanka Jakoś nie sądzę żebyś się im oparła
Spore wyzwanie. Ale nie dziwię się że małżonek woli kwiatki od trawnika. Trawnik drogi w utrzymaniu i pewnie jemu przypadłoby jego ogarnianie. A kwiatki zostawia Tobie Cwany
Alija 20:04, 05 lut 2025

Ewuniu, już się cieszę na nowy kawałek Twojego ogródka. Biały, różowy, fioletowy, cudne kolory, będzie pięknie
i romantycznie. Napisz jakie roślinki zamówiłaś, oprócz róż.
w_zaczarowan... 20:33, 05 lut 2025

Dokładnie, czekamy na które się zdecydowałaś? Skoro masz już wszystkie najpiękniejsze