Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

Judith 23:08, 20 maj 2021

Przepraszam Basiu, zamieściłam tu posta ze zdjęciem, który miałam umieścić w swoim wątku, zorientowałam sie po chwili i spanikowałam...
Basieksp 23:13, 20 maj 2021

Judith napisał(a)
Przepraszam Basiu, zamieściłam tu posta ze zdjęciem, który miałam umieścić w swoim wątku, zorientowałam sie po chwili i spanikowałam...

Spokojnie jest ok
Judith 23:43, 20 maj 2021

Milka 10:52, 21 maj 2021

Basieksp napisał(a)
Mój czarny bez

Tu widać pąki kwiatowe

Basiu, a nie próbujesz go w drzewko prowadzić?
Pod foliakiem cuda ci rosną
Basieksp 10:57, 21 maj 2021

Milka napisał(a)

Basiu, a nie próbujesz go w drzewko prowadzić?
Pod foliakiem cuda ci rosną

On był dużo ładniejszy, tylko Aza jako szczeniak mocno go polubiła, teraz tej wiosny odbija, jak się zregeneruje to go trochę poprzycinam, zauważyłam, że narazie Aza przestała krzaczki podgryzać, może z tego wyrosła
Mam też małego guzikowca, co go posadziłam ona go wykopywała i gryzła, w końcu schowałam go w kącie , nie znalazła go, no i on teraz wypuszcza listki tamten rok był taki trochę Azowy
mrokasia 11:04, 21 maj 2021

Basieksp napisał(a)

On był dużo ładniejszy, tylko Aza jako szczeniak mocno go polubiła, teraz tej wiosny odbija, jak się zregeneruje to go trochę poprzycinam, zauważyłam, że narazie Aza przestała krzaczki podgryzać, może z tego wyrosła
Mam też małego guzikowca, co go posadziłam ona go wykopywała i gryzła, w końcu schowałam go w kącie , nie znalazła go, no i on teraz wypuszcza listki tamten rok był taki trochę Azowy

Wypisz, wymaluj jak u mnie. Szczeniory tak mi obgryzły mój bez Eva, że go w końcu wykopałam, wsadziłam do doniczki i przycięłam na 5 cm. W doniczce okazał się już nie być równie interesujący ani smaczny więc pięknie się zagęścił . Na razie mieszka w donicy ale mam dla niego fajne docelowe miejsce .
Basieksp 11:51, 21 maj 2021

mrokasia napisał(a)

Wypisz, wymaluj jak u mnie. Szczeniory tak mi obgryzły mój bez Eva, że go w końcu wykopałam, wsadziłam do doniczki i przycięłam na 5 cm. W doniczce okazał się już nie być równie interesujący ani smaczny więc pięknie się zagęścił . Na razie mieszka w donicy ale mam dla niego fajne docelowe miejsce .

W tym roku jest spokojnie z podgryzaniem, znajdzie sobie jakiś kij to go gryzie, ale rosnące omija, ale nieduże plastikowe donice nadal są atrakcyjne z całą zawartością myślę, że Twoje też się uspokoją
Agatorek 19:11, 21 maj 2021

Moja Venus czarny bez omija. Za to stipy prawie mi wszystkie wykopała, paskuda .
Niektóre nie przeżyły kilkukrotnego wykopywania i wkopywania z powrotem. W przyszłym roku znów spróbuję.
Alija 20:22, 21 maj 2021

Moja psica też obgryzała wszystko kiedy była młoda. Teraz jej przeszło,
ale za to kopie dołki dla ochłody. Zawsze coś się musi dziać, nie ma spokoju.
Basieksp 21:19, 21 maj 2021

Agatorek napisał(a)
Moja Venus czarny bez omija. Za to stipy prawie mi wszystkie wykopała, paskuda .
Niektóre nie przeżyły kilkukrotnego wykopywania i wkopywania z powrotem. W przyszłym roku znów spróbuję.

No ale Venus jeszcze może, ona "malutka" jeszcze jest