Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

Basieksp 17:42, 03 paź 2022

Roocika napisał(a)

Cudnie jesiennie u Ciebie!

Lato szybko uciekło, wcale się nie cieszyłam na jesień, którą ogólnie bardzo lubię, no ale teraz jak wszystko zaczyna się przebarwiać, robi się bardzo ładnie
Judith 18:04, 03 paź 2022

Basiu, to prawda - lato minęło niepostrzeżenie, a było przecież wyjątkowo udane… Pewnie przez upały, które właściwie na cały sierpień wyłączyły nas z prac ogrodowych…
eda 19:26, 03 paź 2022

Basieksp napisał(a)

Macham, macham bo małą chwilę Cię nie było, fajnie, że jesteś

Basieksp 20:40, 03 paź 2022

Judith napisał(a)
Basiu, to prawda - lato minęło niepostrzeżenie, a było przecież wyjątkowo udane… Pewnie przez upały, które właściwie na cały sierpień wyłączyły nas z prac ogrodowych…

No dokładnie tak, tak jakoś mam wrażenie, że upały faktycznie nas wyłączyły z prac ogrodowych, a tu od razu zimno, no ja czekam jeszcze na ciepłe jesienne dni
Sylvatika 17:29, 04 paź 2022

Basieksp napisał(a)
Trochę różnych kulek, te jadalne i nie jadalne

Basiu
pięknie Ci owocuje rokitnik-
Masz 2 egzemplarze: męski i żeński? - bo słyszałam, żeby owocował trzeba posadzić oba....

Basieksp 19:18, 04 paź 2022

Sylvatika napisał(a)

Mamy dwa, jeden ma owoce, drugi nie, ale on dopiero zaczyna owocować, bo w zeszłym roku miał zaledwie kilka owoców, teraz trochę więcej, ale nie jest oblepiony tak jak powinien
Magara 00:07, 05 paź 2022

Hmmm... Przeoczyłam rokitnika u Ciebie
Też posadziłam, dwa lata temu, takiego z biedronkowego pudełka za parę złotych. I coś mi się widzi, że u mnie to nie rokitnik rośnie. Muszę się dobrze tej roślince przyjrzeć
edi75 10:14, 05 paź 2022

Witam Cię Basiu, dziękuję że do mnie zajrzałaś.Rudbekie u mnie same się sieją a ja im w tym nie przeszkadzam.Kapustę ozdobną mam pierwszy raz i nawet się udała.
Basieksp 10:22, 05 paź 2022

Magara napisał(a)
Hmmm... Przeoczyłam rokitnika u Ciebie
Też posadziłam, dwa lata temu, takiego z biedronkowego pudełka za parę złotych. I coś mi się widzi, że u mnie to nie rokitnik rośnie. Muszę się dobrze tej roślince przyjrzeć

Ja mam dwa, są już nawet spore, no i rokitnik ma kolce takie ciernie, bo tym zozpoznasz
Basieksp 10:40, 05 paź 2022

edi75 napisał(a)
Witam Cię Basiu, dziękuję że do mnie zajrzałaś.Rudbekie u mnie same się sieją a ja im w tym nie przeszkadzam.Kapustę ozdobną mam pierwszy raz i nawet się udała.

Witaj ja też pozwalam by rudbekie się rozsiewały, chociaż trochę je ograniczałam, ale teraz jak były te upały to postanowiłam posadzić ich więcej, bo one nie do zdarcia są, wytrzymałe no i kwitną do później jesieni