Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

Basieksp 13:46, 18 sie 2023

daszum napisał(a)

Bardzo podobają mi się te kadry
Ogród prawdziwie naturalistyczny.

Czy Aza robi szkody w ogrodzie?

No raczej naturalistyczny ogród mi wychodzi kanciki mi wcale nie wychodzą, nawet gdybym chciała, to i tak gdzieś je zgubię po drodze a Aza teraz, trochę zaczęła sobie chłodu szukać i pod choinką miała dziurę wykopaną, ale ogólnie to nie robi szkód teraz jak busz na rabatach to je omija, jak mały busz to górą przeskakuje, na wiosnę lubi trochę po rabatach chodzić jak nic jeszcze nie rośnie
Anda 22:10, 18 sie 2023

Bardzo lubię naturalistyczne ogrody Bardzo mi się u Ciebie podoba. Fajnie, że Aza szkód nie robi itylko jeden dołek sobie wykopała
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gosialuk 23:23, 18 sie 2023

Też lubię tu zaglądać. Podziwiam za przetwory, to moja pięta Achillesa.
Basieksp 09:54, 19 sie 2023

Anda napisał(a)
Bardzo lubię naturalistyczne ogrody Bardzo mi się u Ciebie podoba. Fajnie, że Aza szkód nie robi itylko jeden dołek sobie wykopała

Dziękuję Ewo Te Azy dołki trochę jej rozmiarów są no ale nie tylko ogród dla nas jest najważniejszy, ona też dlatego ja, spokojnie zakopuje te jej dołki
Basieksp 09:56, 19 sie 2023

Gosialuk napisał(a)
Też lubię tu zaglądać. Podziwiam za przetwory, to moja pięta Achillesa.

Dziękuję, że lubisz do mnie zaglądać a przetwory, zawsze na początku sprawiają mi frajdę, jak je robię, a potem to już coraz mniej chce się je robić
Basieksp 09:59, 19 sie 2023

A dziś w słońcu i po rosie na trawie burzy u nas nie było, jest spokojnie, zapowiada się upalny dzień
Basieksp 10:03, 19 sie 2023

Rdest bardzo ładnie w tym sezonie kwitnie I rozrósł się trochę

Dębolistna zmienia kolor

A tu wietlica ładnie rośnie, zawsze była malutka, teraz wystartowała
Judith 10:46, 20 sie 2023

Piękne, soczyste fotki .
Basiu, ci to za rdest na zdjęciu? Pięknie się rozrasta. Mój Black Field kaprysi…
Kitek fajowy jest .
Basieksp 21:49, 20 sie 2023

Judith napisał(a)
Piękne, soczyste fotki .
Basiu, ci to za rdest na zdjęciu? Pięknie się rozrasta. Mój Black Field kaprysi…
Kitek fajowy jest .

Dziękuję jeszcze jest w miarę soczyście, ale upał niesamowity, męczący. A rdest nie wiem jaka to odmiana. Mam go już kilka lat, w tym roku ładnie kwitnie potrzebował trochę czasu, by tak ładnie wystartować
Magara 23:29, 20 sie 2023

Basia, też soczystość podziwiam U nas prognozy na bakier z realem Dziś było znowu ponad 30 ale wiaterek chociaż wiał, więc jako tako do wytrzymania, ale do prac wszelakich - nijak Wydawało mi się, że po tych deszczach, które nas trzy tygodnie lipcowo/sierpniowe zaszczyciły to wszystko mokre, ale gdzie tam Usiłowałam dziś posadzić irysy, które dostałam od sąsiadki, na usiłowaniu się skończyło Suchość na rabatach wymagająca młota pneumatycznego, żeby coś posadzić