To prawda mam niewielki ogród, mam rokitnik, dwa bo muszą być dwa by były owoce i mam też winobluszcz, malutki, w niegroźnym miejscu, tak się pocieszam i usprawiedliwiam Ale te wszystkie rośliny ekspansywne mają to coś czym kuszą no winobluszcz też ładnie się przebarwia
Winobluszcz potrafi wlezc qysoko wysoko. Po 10 latachduzo z nim roboty, z przycinaniem, owocki strasznie brudzą. Przerabiałam. Naciesz się parę lat i wywal
Basiu, ogrodowe obrazki przecudnej urody!. Nie dość, że obiekt fotografowania wdzięczny, to i fotografka zdolna .
Wspaniale kwitnie Ci perukowiec. Ciekawe czy to zależne od odmiany, czy od innych czynników - jakich...? Ja mam tez bordowego (odmiana nieznana) i niby cos tam zawsze wypuszcza, ale nigdy nie miałam takich wspaniałych chmurek (a mój perukowiec ma już ze 3 metry ).
Kwiatostany na perukowcach to podobno cecha osobnicza. Czyli jak się uda. Chyba, że już takiego z chmurkami zakupisz, to już się nie zmieni.
Kabanoski i grzybki wyglądają smakowicie. Zdjęcia ogrodowe z szerokimi kadrami fajnie pokazują twój ogród.
Kabanoski z pewnością będą pyszne. Te sklepowe zawsze przegrają ze smakiem tych domowych. Kilka lat temu pacholę odmówiło wożenia domowych wędzonek autobusem międzymiastowym, bo wszystkim podróżnym nosy latały w lewo i w prawo. Zapach przenosił się mimo szczelnego opakowania.