Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

eda 00:16, 06 mar 2025

Basieksp napisał(a)

Teraz ma być u nas ciepło, to ładnie się rozwiną

Tak tak już jest szał wiosenny otwarte ma maksa serduszka widać
Makao 09:22, 06 mar 2025

Wyszły i moje przebiśniegi
Uff, bo się zmartwiłam
Kiedyś osiągnę taką ilość jak u Ciebie bo piękne są takie łany ale póki co minął rok od wsadzenia więc jeszcze tak nie przyrastają
mirkaka 16:49, 06 mar 2025

och jak pięknie już u Ciebie, zaczyna się cudny okres w ogrodach Uwielbiam jak cebulowe powolutku zaczynają
U mnie dziś bardzo ciepło, przebiśniegi już w pełnym rozkwicie
Monika83 17:57, 06 mar 2025

Basieksp napisał(a)
Trochę wiosny z mojego ogrodu
Cudnie wyglądają w takiej masie❤
Gruszka_na_w... 20:17, 06 mar 2025

Niezły przebiśniegowy wysyp masz w ogrodzie. U siebie jestem na etapie dzielenia kępek po kwitnieniu, bo chciałabym je mieć w różnych częściach ogrodu. Teraz mam je głównie na niewielkiej garażowej.
U mnie największe niespodzianki robią co roku zawilce gajowe. Nigdy nie wiem, gdzie dokładnie się pojawią. Zwykle najwięcej kępek znajduję w nogach żywopłotu bukowo- grabowego.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
ajka 20:57, 06 mar 2025

Ojej, ile przebiśniegów ! Super to wygląda. A ja nie mam ani jednego, chyba czas to nadrobić.
Margo2 23:42, 06 mar 2025

sylwia_slomczewska napisał(a)

Potrzebny jest producent programu, a dotychczasowa Pani Słomczyńska poszła na emeryturę i producenta nie ma. Więc i programu nie ma. Rok w Ogrodzie wraca na antenę.

Z tego co wiem, to sama Maja powiedziała, że ma już dosyć jeżdżenia i ze względów rodzinnych nie będzie przynajmniej na razie kręciła dalszych odcinków
Margo2 23:43, 06 mar 2025

Makao napisał(a)
Wyszły i moje przebiśniegi
Uff, bo się zmartwiłam
Kiedyś osiągnę taką ilość jak u Ciebie bo piękne są takie łany ale póki co minął rok od wsadzenia więc jeszcze tak nie przyrastają

No i super
hankaandrus_44 10:00, 07 mar 2025

Piękna wiosna. Moja ledwie startuje, ale doczekam i ja swoich widoków. Na razie porządkuję rabaty. Trawy prawie wycięłam. Zostało skopanie pod nimi i będzie cacy. Pwodzenia i udanego sezonu.
vita 11:33, 09 mar 2025

Basiu, łakomym okiem zerkam na łan przebiśniegów Wszystkie 'łany' pożądane, z czasem pewnie i przebiśniegi utworzą zwarte, ubite kobierce. Mam takie właśnie z cebulic i jestem trochę przerażona ich żywotnością. Szkoda, że np. cebulica peruwiańska nie ma cech syberyjskiej