Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

Basieksp 10:14, 05 cze 2026

anabuko1 napisał(a)

Pięknie i sztywno trzymać ci się wieczornik.
U mnie się pokłada. Może dlatego że jest blisko tuj.
Szalwie obłędnie wyglądają. Nie wypadają ci ??

Ten mój wieczornik ma tam ciasno, pewnie dlatego tak stoi.
Basieksp 10:15, 05 cze 2026

Alija napisał(a)
Basiu, pięknie, bujnie i kolorowo w ogrodzie. Piesek bardzo sympatycznie wygląda, miał szczęście, że trafił do Was. Trzymam kciuki, żeby wszystkie zwierzaki dobrze się ze sobą dogadywały.

Jest taki milusiński, do wszystkich się garnie, ludzi i innych psiaków jak jest na spacerze też się garnie
Basieksp 10:20, 05 cze 2026

Wafel napisał(a)
Basiu, super było cię poznać osobiście Psiak jest super oby się reszta z nim dogadała, ma szczęście że do was trafił ❤️

Wczoraj biegał sobie po całym ogrodzie, całe popołudnie jak wróciliśmy, do wieczora, nie próbował uciec gdzieś na drogę, np. pod bramą, jedyne co to śmietniki go interesowały. Ale co chwilę przebiegał do mnie jak go zawołałam
Wafel 10:50, 05 cze 2026

Pewnie wszystko go teraz interesuje, jeśli nie chodził na spacery na smyczy poza swoje podwórko to miał mało bodźców, potrzebnych do jego socjalizacji. Dobrze, że się słucha
Basieksp 13:42, 05 cze 2026

Ulina napisał(a)
Psiakiem na pewno się dogadają śliczny jest

On taki trochę "cwaniak" jest, wczoraj długo biegał po ogrodzie, to nawet za smakołykiem do kojca, na noc nie chciał wejść Szybko się uczy, wie co dobre
Basieksp 13:55, 05 cze 2026

Magara napisał(a)
Basia, w ogrodzie pięknie, kolorowo
Te jasne irysy są całkiem białe???

Wielki szacun za decyzję o przygarnięciu potrzebującego psiaka - trzymam kciuki, żeby Aza i Filemon jak najszybciej nowego kumpla zaakceptowali i też za to, żeby nowy domownik poczuł się u Was bezpiecznie

Te irysy takie do końca całkiem białe nie są, ale niewiele do czystej bieli im brakuje.
Sami nie wiemy jak to z tymi naszymi zwierzakami będzie. Filemon, Misia już widział kilka razy. Misiu na niego nie zwracał uwagi, syn miał kota na rękach, a Misiu cieszył się na syna i tylko ogon Filemona powąchał. Z Azą, będzie trudniej i dłużej to potrwa, tak przynajmniej myślimy. Ale nie ma co gdybać, powoli, damy radę, na spacery się wymieniamy. Na szczęście Aza lubi dużo leżakować w domu, w tym czasie ogród jest dla Misia
Ulina 16:01, 05 cze 2026

Basieksp napisał(a)

On taki trochę "cwaniak" jest, wczoraj długo biegał po ogrodzie, to nawet za smakołykiem do kojca, na noc nie chciał wejść Szybko się uczy, wie co dobre

Oj, na pewno poczuł smak wolności, musi zaakceptować pobyt w kojcu jako oczekiwanie na coś dobrego Mój pies musiał być uwiązywany gdy ktoś obcy przychodził, też tego nie lubił, czasem robił zwody żebym go nie zapinała. Ale potem było głaskanie w nagrodę i to lubił