Wiosna u Ciebie bardziej zaawansowana niż u mnie. Moje hiacynty jeszcze śpią.
Piękna wiosna. Fajnie, że możesz obserwować bociany. To piękne ptaki.
Obrazy robią wrażenie. Śliczna wystawa się szykuje
No nie wiem czy bardziej.
Jak jestem w mieście to widzę, że tam wiosna jest 3 dni do przodu od mojej.
Moje hiacynty w różnej fazie . Chyba bardziej zależy czy rosną na słonecznym stanowisku czy mniej tego słońca mają.
O tak bociany widzę i słyszę codziennie i cieszy mnie, że mogę je tak obserwac w codzienności.
Tak, to piękne ptaki.
Piękna już, zaawansowana wiosna u Ciebie! Czosnku niedźwiedziego poletka zazdroszczę, u nas coś nie chce rosnąć. Miałam w poprzednim ogrodzie i bardzo lubię ten łagodniejszy, przełamany zieleniną czosnkowy smak.
Cześć Aniu.
Piękne obrazy. Najbardziej ten pierwszy, energetyczny mi się spodobał.
No i w ogrodzie też masz kolorowo i energetycznie.
U mnie niestety żonkile nie chcą żyć. Nie wiem co im nie pasuje.
Masz wcześniejsza wiosnę i to o tydzień lub nawet dwa W porównaniu z miastem może widzisz mała różnicę, ale w stosunku do tego co jest w moim ogrodzie, to różnica jest dużo większa.
Dziękuję.Widać z dnia na dzień jak ta nasza wiosna ładnie się rozwija. Tylko a y ciepłej się zrobiło byłoby przyjemniej iilej popracować w ogrodzie.
Czosnek niedźwiedzi rośnie mu dobrze ładnie się rozwija w paru miejscach nawet.
Ja do sałatek, sałaty też go dodaje.
Aniu zbiorniki wodne zawsze mi się podobają, one mają niepowtarzalny urok przez cały rok, ale zachody słońca nad wodą działają na mnie jak magnez. Duże to Wasze jezioro, u nas na wsi też jest zalew, kiedyś była tam kopalnia piasku, piach barkami był spławiany Wisłą do Sandomierza. Robiono z niego szkło. Lubię tam chodzić, ale teren jest mocno zakrzaczony wokół, niby jest projekt gminny na rewitalizację tego miejsca, ale myślę, że na realizację jeszcze długo poczekamy.
Wiosna ładnie u Ciebie wystartowała. Zima nie narobiła szkód? bo u nas słabo startują hortensje bukietowe. Róże też mocno musiałam ciąć.