I ja nie mogę się cegiełek doczekać
Pszczolko, twoje ozanka mi po zimie nie ruszyła. .. podzieliłam i zadołowałam w doniczkach. Wczoraj wykopałam i kaput... jak będziesz miec nadmiar to chętnie odkupie
Raz (posadzone w 2011) sypałam nawozem do iglaków z żelazem w proszku. To było coś z pudełka, sypkiego. Nie pamiętam. Teraz powinnam nawieźć te od strumienia. Może im dam obornika przekompostowanego, bo mi zalega.
Fachowo wykorytowane miejsce pod ścieżkę )) Do kompletu materiałów brakuje tylko brukarskiego młotka )Czekam na efekt końcowy i opis wrażeń z prac. Powodzenia Ewo! Niech moc będzie z Tobą!
Zapomniałam dodać że donica wypełniona skorupkami po jajkach to już będzie u mnie obowiązkowa dekoracja wielkanocna żeby mi tylko nie uciekło - cudowny pomysł !
w tym glimatlasie o malo nie przegapilam fotek pikna masz kolekcje donic i super je dokorcje wiosenne ciekawa jestem tej klinkierowej sciezki
A sitko gdzie kupilas??
Milego dnia
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"