Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

Margerytka40 23:06, 29 gru 2017

Pozdrawiam prawie noworocznie. Pooglądałam dekoracje ,ozdoby ,wianki. Wszystko gustowne,piękne i z duszą
Urszulla 16:03, 30 gru 2017

Ewo, wypożyczyłam sobie w bibliotece cały 2017 rocznik Magnolii do przejrzenia po świętach. Jak miło było obejrzeć odsłonę Twojego ogrodu w lipcowym numerze. I w nim rabata przy ścieżce którą się niezmiennie zachwycam.

Przypomniałaś mi o ostrokrzewie na wianki przy okazji mojego zaglądania i taką myśl mi się nasuwa, że Chyba zrobię podręczną listę ulubionych dekoracji. Bo jak przychodzi do świąt gubię się w myślach i co roku wystawiam to samo.

Niech Nowy Rok przyniesie nowe inspiracje
chelll 19:55, 30 gru 2017

Dziękuję za wizytę. Zostawiam same noworoczne serdeczności. Klimatycznie u Ciebie o każdej porze roku. Kiedy nie zajrzę, czymś się pozachwycam. I niech tak już zostanie
Pszczelarnia 12:44, 31 gru 2017

aldonaz napisał(a)
Podoba mi się wianek,inne ozdoby także. Gdzie zdobyłaś bańki ogrodowe - są the best?

A to wianek na zewnątrz "z resztek".

Te bombki są z Józefowa. Magda S.-B. ("Barwy Ogrodu") je "zorganizowała".

Pszczelarnia 12:49, 31 gru 2017

chelll napisał(a)
Dziękuję za wizytę. Zostawiam same noworoczne serdeczności. Klimatycznie u Ciebie o każdej porze roku. Kiedy nie zajrzę, czymś się pozachwycam. I niech tak już zostanie

Jeszcze jeden wianek, mchowo-gwiazdkowy. Jak już wspominałam, owoce róży (rosa glauca)zjadły ptaki natychmiast.
Z najlepszymi życzeniami ogrodowymi i domowymi.

Pszczelarnia 12:53, 31 gru 2017

Urszulla napisał(a)
Ewo, wypożyczyłam sobie w bibliotece cały 2017 rocznik Magnolii do przejrzenia po świętach. Jak miło było obejrzeć odsłonę Twojego ogrodu w lipcowym numerze. I w nim rabata przy ścieżce którą się niezmiennie zachwycam.

Przypomniałaś mi o ostrokrzewie na wianki przy okazji mojego zaglądania i taką myśl mi się nasuwa, że Chyba zrobię podręczną listę ulubionych dekoracji. Bo jak przychodzi do świąt gubię się w myślach i co roku wystawiam to samo.

Niech Nowy Rok przyniesie nowe inspiracje

Fajna lektura, zazdroszczę. Niech nam się darzy.

A teraz odsłona szklarniowa, ponaglam tego ciemiernika do kwitnienia. Ale przy braku słońca coś mu nie idzie.

sylwia_slomc... 12:56, 31 gru 2017

Wianek resztkowy bardzo mi do gustu przypadł Wszystkiego dobrego na nadchodzący sezon
Pszczelarnia 12:56, 31 gru 2017

Margerytka40 napisał(a)
Pozdrawiam prawie noworocznie. Pooglądałam dekoracje ,ozdoby ,wianki. Wszystko gustowne,piękne i z duszą

I ja pozdrawiam serdecznie,

Pszczelarnia 12:58, 31 gru 2017

Gabriela napisał(a)
A gdzież tegoroczne bombkowo?
Muszę Cie poprosić o przepis na makowiec, bo mi znowu ciasto od maku w strucli z góry odstaje.
Bardzo mi się spodobał bukiet w kielichu, bardzo.

Będzie. Makowce - to zrobimy w praktyce. Na razie jeszcze bukiet w kielichu na ten Nowy Rok.

Pszczelarnia 13:02, 31 gru 2017

gobasia napisał(a)
Ewo Choć spóżnione ale szczere życzenia imieninowe

Ewuniu Kochana duzo zdrówka ,spełnienia marzeń i wszystkiego naj naj

Dziękuję za pamięć. Naj, naj!

Kalina (CH. Lamont)kwitnie i pachnie pod spiżarnią.