Dobrze, że w przyszłym tygodniu zapowiadają lekki deszczyk. Zwilży moje bukszpany, bo nie dam rady się ze wszystkim uporać. Mam do posadzenia róże, co oznacza kucie w kamieniach.
Zbiory jezyn do pozazdroszczenia. Mój jedyny krzaczek plozy się po ziemi. Już go sklonna byłam posądzić o lenistwo, że się nie chce w krzak na kształt malin ukształtować, a tu się dowiedziałam że to byłoby wbrew jego naturze
Ewka ...takie olbrzymy???. chyba sama tego nie sadzisz ?...
wszędzie gdzie dzisiaj byłam ( w każdym wątku ) przeróbki , doróbki , reorganizacja na całego .
mnie wczoraj przyszły piwonie ....już posadzone na nowej rabacie ( przedłożonej ) .dokupiłam tez pustynników , trochę też rozmnożyłam swoich . i mam wreszcie jakąś przyzwoitą liczbę na rabacie ...
piwonie przyszły średnie ...ale moja koleżanka zamawiała na str. Waja .strefa .pl i byłam oszołomiona jakie olbrzymy dostała ..
ja płaciłam po 15-20 a ona po 60-80 ale podzieliła od razy na 3 sadzonki ..takie olbrzymie sadzonki . moje 3 x mniejsze i małe słupki z jednym kiełkiem ...ona ma każdą podzieloną z trzema kiełkami i to grubymi ..będą jej chyba kwitły ...dałam się znowu naciąć na niską cenę ...