Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z lustrem

Ogród z lustrem

Wieloszka 23:10, 04 gru 2011

ana_art napisał(a)
hihihi to dziewczyny do roboty, robić kryzys a potem rozejm

Istnieje pewne niebezpieczeństwo, że po kryzysie rozejmu nie będzie, bo ta strona, która miała ogród zapewnić w ramach zawierania tegoż rozejmu, się rozmyśli... I wtedy klops!
ana_art 23:19, 04 gru 2011

Wieloszka napisał(a)

hihihi to dziewczyny do roboty, robić kryzys a potem rozejm

Istnieje pewne niebezpieczeństwo, że po kryzysie rozejmu nie będzie, bo ta strona, która miała ogród zapewnić w ramach zawierania tegoż rozejmu, się rozmyśli... I wtedy klops!

tak też być może... więc może nie ryzykować
BEATA_S 08:15, 09 gru 2011

Łoo!! Piękny ten ogród, naprawdę... aż miło.....i to jeszcze nieskończony. A co będzie później...???
No..., ale wolę nie myśleć co by było, jakby mi mój M. taki ogród zafudował
Sebek 17:46, 10 gru 2011

gardenarium napisał(a)
Pytam panów: mogę zrobić fotki podczas montażu? A panowie na to : w jednym ogrodzie to nas nawet telewizja filmowała
A ja mówię: to w moim byłam wtedy w Anglii a montaż swojego lustra obejrzałam w telewizji Ależ śmiechu było podczas montażu.

Nieee no to jest hicior

Ale z lustrami pięęęknie
Gardenarium 08:54, 21 gru 2011

Dzisiaj środa i źródełko zrobione, ale wciąż czeka, miał być montaż... no i mróz spory. Te prace odkładamy albo na okres po Świętach albo na wiosnę niestety. Nie chciałabym "odwalić" brzydkich bukszpanów, tylko takie modelowe.
Ale za to pokażę jak miało to źródełko wyglądać docelowo.

Jest nieco inaczej zrobione, nie ma odkrytego lustra wody, bo wtedy by zieleniała, mamy wymyślone autorskie rozwiązanie, wszystko wygodnie dostępne, wymiana wody poprzez korek spustowy i dysza jest podświetlana. Jak Wicio je rozbierze z folii to pokażę jutro.

Instagram Ogrodowiska
jotka 08:57, 21 gru 2011

Już słychać plusk spadających kropel wody ...
Źródełko w zielonej bukszpanowej ramce - piekny widok
sylllwia 08:59, 21 gru 2011

Ale super źródełko! Będzie cudnie wyglądać w tym uroczym ogrodzie!
ewaglen 09:03, 21 gru 2011

Mnie również bardzo, bardzo, baaardzo się to źródełko podoba. Chętnie bym je zabrała do swojego ogrodu ale to nie takie proste, nawet gdybym mogła je mieć, nie wiedziałabym gdzie je umieścić żeby całą jego urodę pokazać. Pozdrawiam przedświątecznie wszystkich
Gardenarium 10:58, 21 gru 2011

Jest możliwe,, że takie źródełka będą u nas dostępne... może to pomysł na ekspansję wody w eleganckiej formie do polskich ogrodów?
Kamienne kule się przyjęły, więc nowoczesne rozwiązanie z kwasówki polerowanej także się przyjmie?
Czas pokaże

Instagram Ogrodowiska
popcorn 11:02, 21 gru 2011

Piękne Nie mogę się doczekać jak już będzie gotowe..
pozdrawiam!!