Ten sześcian to ma nawet swoją historię Jak zaczęłam tworzyć ogród to wiedziałam, że lubię kuliste formy roślin i równe linie rabat, ale eM uznał, że chciałby mieć coś swojego kwadratowego, wszystko by mi pociął w kwadraty i tak powstała kostka dla Niego.
Są też kostki oświetleniowe, wiadomo nie mogło być inaczej ale są oryginalne i naprawdę pasują tylko elektryka wziąż nie ma, fachowcy, ależ o nich trudno.
Mnie też te trzy kulki różnej wielkości bardzo pasują, a kostka koresponduje z oświetleniową.
Jeszcze ścianka z cisa i wszystko super zsię zgra
Wybrałaś zestaw idealny, jak znam Ciebie to od pomysłu do realizacji to będzie raz, dwa nie tak jak u ,mnie. Masz już w głowie miejscówkę? Pamiętaj, że MW jest niska i musi być na przodzie.
Wiolu widziałam macrę u Ciebie, no cóż swoje musiała odchorować, potrzeba tylko cierpliwości bo teraz już jest piękna Ze swoimi podzielonymi tak jeszcze zrobię, że zostawię je w doniczkach w cieniu z tyłu domu, a w ich miejsce mam do wysadzenia z doniczki przy cisach, też mam ją na tyłach, bo cisy je zasłoniły tak urosły. Mam akurat trzy, małe są ale teraz w przestrzeni szybko urosną.