Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

ewa004 16:34, 07 cze 2013

Bociuś ale się rozmarzyłam

Bardzo bym chciała mieć ogród choć odrobinkę taki piękny jak twój .
Jak już mi się wydaje że coś mi się u mnie podoba i wchodzę na ogrody np .do takiego Bociusia to zaraz czar pryska .

I jak żyć ,jak !!!!!

Co to za żurawka taka czerwona ,o tę suknie mi chodzi
Acha i powiedz mi czy 60 cm od muru posadzona Anabelka to nie za mało ?
Posadziłam dwie w odstępie 1 m nie za mało
ka1sia 17:23, 07 cze 2013

Bociuś, pięknie u Ciebie! tak wszystko wypieściłaś, super
Milka 17:51, 07 cze 2013

No twoje czupryny naprawdę dają czadu!! chyba je podkarmiasz, deszczu nie masz:L)
Madzenka 19:48, 07 cze 2013

Bociuś my tu się rozplywamy w zachwytach a Ty co? W ukryciu nas czytasz?
Welka 22:00, 07 cze 2013

Uwielbiam Twoją kolejową, te czuprynki i żurawki są prześlicznie dobrane
Pozdrawiam
bociek 06:27, 08 cze 2013

Madzenko, jezeli chodzi o klosowke mozesz ja bardzo pieknie ograniczac albo dajac jakas bariere, albo wycinajac nadmiar nozem lub bez ceregieli zwyczajnie wyrywajac. Zreszta sama wiesz Sadz azalie . Moja teraz wyglada ladnie i zaczynam sie wahac Ale szykuje kwitnienie, wiec jeszcze wszystko mozliwe

Grembosiu, u mnie biale begodnie byly w zeszlym roku Teraz chcialam troche polaczyc kolorystycznie rabaty, bo drzewka hortensjowe to Vanille Fraise - bialo rozowe, do tego biale Limki to sobie pomyslalam, ze rozowe begonie beda gites. A w przyszlym roku posadze rzad bialych i rzad rozowych. Moze Co do umbrelek, takie jest wlasnie ryzyko, jak sie kupuje w necie. Byliny co innego, ale drzewek to osobiscie bym sie bala, wole obejrzec na zywca Ale na pewno Twoje nie sa wcale mniej geste ani krzywe. Pokazesz?

Dzieki Filip, troszke ciachanie bedzie, ale sa tacy, ktorzy maja zdecydowanie wiecej

Aneta, pewnie bedzie trzeba myslec o rozsadzaniu towarzystwa za jakis czas Ja mysle, ze mu sie znudzi zabawa z kosiarka i sie podda

Magda, oj daja, poroslo wszystko niemozliwe

Aniu Monte, slicznie dziekuje

Aneta, ale ktore po prawej Te brazowe to Carex comans, a biala to wlasnie klosowka

Gosiu, dziekuje, masz racje, trawom w kupie ladniej

Aniu Asc, ma nieuzywana wykaszarke, bede mu pokazywac zlosliwie niedorobki kosiarkowe i zadac dzialan korygujacych. Ze zmieknie to jestem pewna, pytanie jak dlugo bedzie sie opieral Klosowki nie kupuj Dziekuje w imieniu kolejarzy

Aga Wieloszka Otoz to!
bociek 06:38, 08 cze 2013

Aniu Bardzo Ci dziekuje Buziaki

Eluska, klosowka bywa ladna, ale wiosna masakra pila mechaniczna normalnie Mowilam, ze bedzie pogoda i jest. Bawcie sie dobrze

Beta, tez juz sie nie moge doczekac Limek. Codziennie im zagladam pod spodnice, zeby zobaczyc czy juz maja paczki. Na razie jednak nie chca pokazac Dzisiaj na kulkowa przesadze Morninga Ciekawa jestem jak wyjdzie Prawda Aniu, ze z ta suknia to trafila? Faktycznie wyglada jak kiecka

Juzia, diabelku, dzieki

Kasiu, tak, te trzy w srodku to ML. Jezeli swoje sadzilas w tym roku to daj im sie ukorzenic porzadnie. W przyszlym beda juz zachowywac sie inaczej bo cala para pojdzie w gore

Julita Zaraz slepa Musze jeszcze jednego bluszcza tam wcisnac, bo jakos tak mi sie dziura widzi Dzisiaj przesadze ML. Pokaze jak wyszlo

Agatko, dziekuje i odpozdrawiam slonecznie, bo mam slonko
bociek 06:50, 08 cze 2013

Ewulek, z jednej strony mi milo, ze tak piszesz, a z drugiej jestem zaklopotana A czy Ty wiesz jaka bajzlownie mialam? Koffffana. Zle mi bylo z tym co bylo. Tez przezywalam, ze nigdy nie bedzie tak, jak bym chciala. Ale dwa lata i sie urodzilo, w bolach i przy stekaniu Zona, ktory nic nie chcial zmieniac bo po co. U Ciebie jest slicznie, dopracujesz i wszystko dopiescisz, nie marudkuj. Jeszcze rok i bedziesz sie smiala z tego co tu wypisujesz Zurawka to Berry Smoothie A Anabelke od domu mam jakies 50 cm, za to Limki - te przy ulu mam prawie przy samym plocie

Kasiu, dziekuje Strasznie mi jest milo

Irenko, od wczoraj nie leje. Nie karmilam, nie pryskalam, dopiero wczoraj poszedl w ruch Florovit . One tak chyba na tej deszczowce sie utuczyly

Madzenko, a skad w ukryciu Sprawy rodzinno-domowe, proza zycia pozaogrodowego Bo ja bym tu siedziala 24/24

Ewelinko, dzieki Pozdrawiam serdecznie
bociek 06:51, 08 cze 2013

Poodwiedzam Was pozniej w miare mozliwosci, przepraszam, ale wzywaja mnie obowiazki. Buziam i zycze milego weekendu.
Madzenka 10:39, 08 cze 2013

Czekamy na dalsze zdjęcia