Bociuś ale masz imponujący tulipankowy busz Lubię to
Fotkowa uczta podpasła zmysł wzroku i już sama nie wiem co mi się spodobało najbardziej. Chyba wszystko
Chwaściory u mnie też na potęgę rosną...
Kasiu, no cudnie masz a ten żywopłocik bukszpanowy! super, że masz te umbry - ja muszę jeszcze poczekać. Clematisy alpina uwielbiam za kształt kwiatów i wytrzymałość i też kiedyś będą dzisiaj na targach ogr. przeprowadziłam ze sobą rozmowę dyscyplinującą) i powstrzymałam się od zakupu ))
Buziaki!
Jolu, narcyzy juz powolutku wycinam, bo czesc przekwitla Milej niedzieli
Dzieki Asiula
Juz ucielam
Bozenko, dziekuje, populcja tulipanow zwiekszy sie na jesieni, mama zamiar dosadzic drugie tyle co najmniej. Pazernosc tulipkowa mnie dopadla
Pozdrowka
Ewulek Kupilam z duza iloscia pakow i duzy egzemplarz Tulipkow za malo oj za malo
Musze to zrobic dla spokoju duszy. Poza tym niektore zurawki strasznie sie wypietrzyly
Nie ma za co Bawarka, cala przyjemnosc po mojej stronie
Julka, a niczym, kawy mu dalam tylko Za rok zobaczysz jak Twoj bedzie szalal
Aga, niestety, nie tylko trawa rosnie. Chwasty maja uzywanie A ja mam bardzo pracowity tydzien, nie wiem kiedy sie z tym wszystkim uwine. Najgorsze, ze pogoda nie bedzie najlepsza
O kurczaki, to niezlego psikusa Ci chlopaki zrobili Trzymam kciuki za prawidlowe kwitnienie w przyszlym roku
No i git, tylko nie zlewaj go za mocno
Juz scielam Mireczko Dziekuje i odpozdrawiam
Iza, no wez Co ja mam tych kfiatkof A winka, chetnie sie napije
Jeszcze nie busz, ale ciesze sie, ze posadzilam tulipki i ze tak to wyglada. Na jesieni dokupie i jeszcze pojde z tulipanami w trawy. Chwasciory niestety szaleja potwornie
Dzieki Kasiu. Mam tylko problem z zywoplocikiem z tylu, slabsze buksiki kupilam i mi choruja. Zastanawiam sie czy ich nie wymienic, ale jeszcze poczekam chwile. Poza tym musze go jeszcze pociagnac dalej w lewo do obwodki zwirkowej, zeby byla calosc.
Z umberek jestem szalenie zadowolona
Te clematisy sa bezproblemowe zupelnie Oj, ja musze sobie dawac po lapkach w kazdym ogrodniczym. Rozmowa samodyscyplinujaca nie pomaga
Marzenko, tak sobie wykoncypowalam, ze z przodu beda akcenty rozowo-fioletowe plus biel, a z tylu sama biel Biala bylinowke bede robic w tym tygodniu pod warunkiem, ze porzyjdzie paczka z roslinami
A rozowe tulipko mna zawladnely na amen Sama siebie nie poznaje