Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

monteverde 21:54, 26 kwi 2014

bociek napisał(a)
Wsio Wiecej fotek niet. Lece na kominki
klon pięknie wygląda po co chcesz go ruszać podetnij ostrokrzew zagęści się , Boćku pozdrawiam a jakie to białe tulipki bo nie znalazłam
monitka 22:04, 26 kwi 2014

Bociuś ale masz imponujący tulipankowy busz Lubię to
Fotkowa uczta podpasła zmysł wzroku i już sama nie wiem co mi się spodobało najbardziej. Chyba wszystko
Chwaściory u mnie też na potęgę rosną...
KasiaWB 22:41, 26 kwi 2014

Kasiu, no cudnie masz a ten żywopłocik bukszpanowy! super, że masz te umbry - ja muszę jeszcze poczekać. Clematisy alpina uwielbiam za kształt kwiatów i wytrzymałość i też kiedyś będą dzisiaj na targach ogr. przeprowadziłam ze sobą rozmowę dyscyplinującą) i powstrzymałam się od zakupu ))
Buziaki!
Madzenka 09:13, 27 kwi 2014

Rózowe tulipany u Ciebie? Toż to szok! Roż w ogrodzie jest piękny!
bociek 12:21, 27 kwi 2014

hanka_andrus napisał(a)
Hiacyntom uschnięte kwiatki się ucina.

Hanus, dziekuje, dokonane Ucielam

Anita1978 napisał(a)
U mnie właśnie nad kominem przeleciałaś
P.s. W ogrodzie pięknie- różowe tulipki piękne, białe niegorsze.... I klonik dorodny

Hahahaha

Dzieki, tulipki mi sie podobaja tez, a klonik coraz bardziej mnie zaskakuje na plus bo pieknie sie rozrasta i nie kaprysi
bociek 12:57, 27 kwi 2014

yolka napisał(a)
Moje białe rh jeszcze nie kwitną, ale pąki zaczynają robić sie coraz większe, za około 2 tygodnie pewnie zakwitną. Narcyzy pieknie zdobią rabatę z kulami. Miłej soboty i niedzieli

Jolu, narcyzy juz powolutku wycinam, bo czesc przekwitla Milej niedzieli

JoannA napisał(a)
Bociusiu,
ogród piękny aż miło patrzeć, a klon zachwycający.
Hiacyntom wytnij uschnięte kwiatostany.
buziaki

Dzieki Asiula

Juz ucielam

Bogdzia napisał(a)
Wyjatkowo piękne te białe tulipany, klonik zachwycający. Pozdrówka serdeczne.

Bozenko, dziekuje, populcja tulipanow zwiekszy sie na jesieni, mama zamiar dosadzic drugie tyle co najmniej. Pazernosc tulipkowa mnie dopadla

Pozdrowka

Evchen napisał(a)
Ale masz wypasione rodki!. nie dość , że białe to jeszcze takie bujne kwitnące!
I białe tulipany.... uuuuu Lubię to

Ewulek Kupilam z duza iloscia pakow i duzy egzemplarz Tulipkow za malo oj za malo

Kasiek napisał(a)
Trzymam kciuki za Armagedon I przyznaje...chyba naprawde gdzies mi umknelo... Dziekuje

Musze to zrobic dla spokoju duszy. Poza tym niektore zurawki strasznie sie wypietrzyly
Nie ma za co Bawarka, cala przyjemnosc po mojej stronie

JulkAd napisał(a)
Bociusiu czym karmisz tego rodka, że tak kwitnie.....mój jest młody i ma tylko dwa kwiaty, ale zawsze to coś

Julka, a niczym, kawy mu dalam tylko Za rok zobaczysz jak Twoj bedzie szalal

agata19762 napisał(a)
piękne te białe tulipany !!!!!!!!!!!!!!!

po tych deszczach trawa rośnie jak oszalała, nie tylko na trawniku

Aga, niestety, nie tylko trawa rosnie. Chwasty maja uzywanie A ja mam bardzo pracowity tydzien, nie wiem kiedy sie z tym wszystkim uwine. Najgorsze, ze pogoda nie bedzie najlepsza

Kindzia napisał(a)
Tulipanki różowe z różowym, białe z białym...nie to co u mnie po sadzeniu syna z zięciem...ale robotę sobie zadałam i opisałam, pokleiłam i mam nadzieję, że w przyszłym roku zakwitną jak trzeba

Będzie buchanani...

O kurczaki, to niezlego psikusa Ci chlopaki zrobili Trzymam kciuki za prawidlowe kwitnienie w przyszlym roku

No i git, tylko nie zlewaj go za mocno

mira napisał(a)
Hiacyntom zawsze ścinam przekwitłe kwiaty zakładam że to ta sama zasada jak u tulipanów

piękna wiosna u Ciebie

pozdrawiam

Juz scielam Mireczko Dziekuje i odpozdrawiam

Konstancja30 napisał(a)
Katarzyno !!! jestem zaczarowana ależ masz te kfiatki ... i jak to wygląda ... winka sobie naleję nomalnie

Iza, no wez Co ja mam tych kfiatkof A winka, chetnie sie napije
bociek 13:00, 27 kwi 2014

monteverde napisał(a)
klon pięknie wygląda po co chcesz go ruszać podetnij ostrokrzew zagęści się , Boćku pozdrawiam a jakie to białe tulipki bo nie znalazłam

Aniu, klon jest zle posadzony, za blisko ostrokrzewu, musze go przesunac o jakies 30 cm. A ostrokrzew podcinam regularnie od trzech lat

Oto biale tulipki

bociek 13:02, 27 kwi 2014

monitka napisał(a)
Bociuś ale masz imponujący tulipankowy busz Lubię to
Fotkowa uczta podpasła zmysł wzroku i już sama nie wiem co mi się spodobało najbardziej. Chyba wszystko
Chwaściory u mnie też na potęgę rosną...

Jeszcze nie busz, ale ciesze sie, ze posadzilam tulipki i ze tak to wyglada. Na jesieni dokupie i jeszcze pojde z tulipanami w trawy. Chwasciory niestety szaleja potwornie
bociek 13:06, 27 kwi 2014

KasiaWB napisał(a)
Kasiu, no cudnie masz a ten żywopłocik bukszpanowy! super, że masz te umbry - ja muszę jeszcze poczekać. Clematisy alpina uwielbiam za kształt kwiatów i wytrzymałość i też kiedyś będą dzisiaj na targach ogr. przeprowadziłam ze sobą rozmowę dyscyplinującą) i powstrzymałam się od zakupu ))
Buziaki!

Dzieki Kasiu. Mam tylko problem z zywoplocikiem z tylu, slabsze buksiki kupilam i mi choruja. Zastanawiam sie czy ich nie wymienic, ale jeszcze poczekam chwile. Poza tym musze go jeszcze pociagnac dalej w lewo do obwodki zwirkowej, zeby byla calosc.

Z umberek jestem szalenie zadowolona

Te clematisy sa bezproblemowe zupelnie Oj, ja musze sobie dawac po lapkach w kazdym ogrodniczym. Rozmowa samodyscyplinujaca nie pomaga

Buziaki
bociek 13:08, 27 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Rózowe tulipany u Ciebie? Toż to szok! Roż w ogrodzie jest piękny!

Marzenko, tak sobie wykoncypowalam, ze z przodu beda akcenty rozowo-fioletowe plus biel, a z tylu sama biel Biala bylinowke bede robic w tym tygodniu pod warunkiem, ze porzyjdzie paczka z roslinami

A rozowe tulipko mna zawladnely na amen Sama siebie nie poznaje