Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

Karina2017 21:51, 15 cze 2021

Ależ bajkowe widoki! Piękny i inspirujący ogród czerwcowy... Pozdrawiam!
MiluniaB napisał(a)
Zapraszam na spacer do mojego ogrodu - ogród w czerwcu

SlonecznyOgrod 22:08, 15 cze 2021

Ooo elegancko masz w ogrodzie, wszystko dopracowane,po prostu pięknie
AlinaP 22:40, 15 cze 2021

Pięknie, rozplenice takie najfajniejsze. Z czosnkami ekstra! Od jutra będę ideałem żart
Pozdrawiam
Wiaan 22:58, 15 cze 2021

Mirelka jak ja lubię spacerować po Twoim ogrodzie, jest tak pięknie wszystko skomponowane. Ładnie posadziłaś roślinki w donicach. Nie potrafię tego wyrazić, ale wszystko jest takie gustowne, przemyślane i zadbane. Nie ma u Ciebie żadnych niedoróbek pełen profesjonalizm
Yenna 07:52, 16 cze 2021

MiluniaB napisał(a)
Zapraszam na spacer do mojego ogrodu - ogród w czerwcu

Przez ogrodowisko zaczynam zakochiwać się w czosnkach

Pięknie Twój ogród wygląda
MiluniaB 09:56, 16 cze 2021

Zbiorowo bardzo dziękuję za odwiedziny, wpisy i miłe komentarze Raduje mnie Wasz odzew, że ogród, który stworzyłam się podoba. Ogród w maju miał rok

Martka dziękuję - odniosłaś się do wszystkiego. Z Anetą nadajemy na tych "samych falach", ale zauważam, że Ty też tworzysz ogród w naszym upodobaniu
Rozplenice w tej fazie też lubię najbardziej te ich bujne czuprynki jeszcze przed kwitnięciem. Co do klonów to takie zestawienie (podobne) zgapiłam od April - ma posadzone trzy różne klony w donicy i jesienią wyglądały obłędnie pięknie

Ewa wygooglowałam tą różę i faktycznie to może być ta - zapisałam nazwę. Wiedziałam, że Ty możesz ją rozpoznać - dziękuję. Ewcia, a jeżeli to jest ta to dlaczego jest sprzedawana bez konkretnej nazwy odmiany i za połowę ceny odmianowej? Chodzi właśnie o kasę?

Joann brawo Ty - fajnej pokusie klonikowej warto ulec

Judith tak to berberysy Rocket Orange Rabaty z rh nie pokazałam, bo na niej tylko zielono i kilka białych czosnków - nic się nie dzieje. Wczoraj dojechały trawki. Teraz tylko dosadzić, wysypać zrębkami i gotowe

Aneta zauważyłaś, że w donicach na różowo hi hi - dzięki Tobie

Marta to fajnie - koniecznie kup jesienią ich cebule
Wiaan 10:35, 16 cze 2021

Mirella oczywiście, że zauważyłam, jestem zauroczona supertunie śliczne, wiesz, że u mnie nigdzie ich nie mogę kupić, święte miasto i nic nie ma u Kalisiaka w necie też przespałam temat, już nie mają. Niby Obik się reklamował, że są w sprzedaży ale jakieś dziwne były.

Ciekawa jestem zestawień w Twoich szarych donicach jak nabiorą masy, ładnie skomponowane kolorystycznie
MiluniaB 10:52, 16 cze 2021

Aneta to szkoda, bo są świetne. Po sąsiedzku w kwiaciarni u mnie mają duży wybór. Fioletowe też mieli, ale miałam surfinie fioletowe w zeszłym roku to teraz poszłam za Twoim zamiłowaniem, które stało się też moim - do różu Zawsze mi jest smutno jak czytam na forum, że ktoś szuka roślin i nie może dostać stacjonarnie. W moim rejonie jest wszystkiego pod dostatkiem A jak jadę do hurtowni ogrodniczej - zresztą to sama sobie wyobraź ile tam jest asortymentu
eVka 10:55, 16 cze 2021

Rewelacyjnie!!! Te trawy wylewające się na chodnik i ten basen, bosko!!! Nic, tylko odpoczywać
Anda 11:27, 16 cze 2021

MiluniaB napisał(a)

Ewa wygooglowałam tą różę i faktycznie to może być ta - zapisałam nazwę. Wiedziałam, że Ty możesz ją rozpoznać - dziękuję. Ewcia, a jeżeli to jest ta to dlaczego jest sprzedawana bez konkretnej nazwy odmiany i za połowę ceny odmianowej? Chodzi właśnie o kasę?

Prawdopodobnie sprzedawana jest bez licencji. Za 1 oczko tej odmiany hodowca wola 0,70 Euro. Za gotowe sadzonki oczywiscie o wiele wiecej. Za serie Parfuma jeszcze wiecej. Drogi to interes.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies