Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

MiluniaB 17:06, 15 cze 2021

Dorii róża na stronie 215

Martka trochę zdjęć zrobiłam - jestem ciekawa Twojej opinii

Ania to rozplenice Hameln
Martka 18:04, 15 cze 2021

Mirello, bardzo!!! lubię w Twoim ogrodzie to, że jest takki zdrowy, bujny i spójny! Spójny za sprawą linii chyba, które pozwalają na szaleństwa z kolorami i całość nadal bardzo się zgrywa. Cudowne u Ciebie te czosnki górujące nad ogrodem, jak gdyby bańki mydlane unosiły się w powietrzu, nadają lekkości i bardzo nienachalnie angażują sobie przestrzeń. I ich zestawienia... Ach! Czosnki i soczyste rozplenice (w takim momencie lubię najbardziej, kiedy jeszcze nie mają kwiatostanów) - świetne. Fiolet czosnków z czerwienią berberysów świetny! Czosnki na tle bujnej zieleni hortensji - świetne. Gdzie się nie pojawią, tam cudnie. A już żurawka z żółtą hakonechloa wylewającą się z donicy… cudowna, energetyczna para. Trzy klony razem - to dopiero efekt, nigdy takiego zestawienia nie widziałam razem i podoba mi się bardzo! Pionowe irysy z trawą w pionowe białe paski - smaczek. Donice radosne, zwiewne. Co ja tu jeszcze mogę napisać, kiedy wszystko takie piękne???
Dorii 18:10, 15 cze 2021

Różę znalazłam
A nowa porcja zdjęć no cóż, miodzio
i ten basen, eh tylko palmy przy nim brak
Anda 18:12, 15 cze 2021

Mirelko, ta róża to może być Märchenzauber. Nie wiem, jak wygląda w całości i jak duży jest kwiat, ale na pierwszy rzut oka bardzo ją przypomina
Masz niesamowicie poukładany ogród Czosnki wymiatają.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Joann 19:26, 15 cze 2021

Miluniu, idealne wszystko. Te czosnki są przepiękne, jak Ty fajnie to wszystko sobie wymyśliłaś! Podziwiam efekt Twojej pracy i gratuluję!
A jeśli chodzi o klony - dziś uległam pokusie. Miałaś rację
Roocika 20:31, 15 cze 2021

MiluniaB napisał(a)

Wszędzie pięknie a to moi faworyci. Super wyglądają na tle tej ściany
nyna76 20:36, 15 cze 2021

Donice wymiatają. Bardzo ładne.

Irysy białe przepiękne.
Judith 20:47, 15 cze 2021

Pięknie wybarwione berberysy. To Orange rocket?
Ogród jest perfekcyjny . Widać Twoje doświadczenie ogrodowe i dokładny plan: kształt rabat, dobór roślin, materiałów, kolory.
Brakuje mi tylko zdjęć z rabatą rododendronową .
Makao_J 21:33, 15 cze 2021

Na to nie wpadłam
Agatorek 21:45, 15 cze 2021

Miluniu, czerwcowe zdjęcia są (jak zawsze) cudowne . Bujność, kolory i uporządkowanie . Pięknie.