Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

MiluniaB 11:04, 28 wrz 2020

Miłego dnia
adewzuol 13:35, 28 wrz 2020

Róże śliczności
Anusia 18:49, 28 wrz 2020

Mirella bardzo ładnie Twoje róże kwitną.
Margerytka40 20:45, 28 wrz 2020

Piękne róże Mirella. Ja to nawet lubię takie wielokolorowe różanki
Magleska 21:06, 28 wrz 2020

Mirella
śliczne i takie zdrowe
mi się Twoja różanka bardzo podoba
sylwia_slomc... 21:06, 28 wrz 2020

Jedyne co mi na różance nie pasuje to hibiskus( jeśli mnie wzrok nie myli), rozplenice dołem jako obwódka dobry pomysł był Mnie tam brakuje tylko czegoś na wiosnę jeszcze, żeby pusto nie było, a tak to różanka jedna z ładniejszych jakie widziałamI nie zgadzam się z opinią, że nie pasuje do reszty ogrodu, nie cały ogród musi być tak samo obsadzony, a nawet lepiej jak jednak czymś potrafi zaskoczyć
Monia81 21:25, 28 wrz 2020

Mirelko w końcu trafiłam do Twojego nowego wątku poczytałam, fotki obejrzałam i napiszę chyba tylko tyle: wow i te Twoje cudne ogrodowe hortensje, którymi się zachwycałam u Ciebie w poprzednim ogrodzie przefajnie wymyśliłaś sobie ten nowy ogród, widać duże doświadczenie w doborze roślinek zaznaczam wątek i będę zaglądać, pozdrawiam

Helen 21:26, 28 wrz 2020

Cudne masz różyczki
MiluniaB 12:27, 01 paź 2020

Ewelina, Anusia dziękuję

Asia mi też się kolorowa różanka podoba. Nigdy rabaty tylko z różami nie miałam - teraz nareszcie mam

Magda dziękuję Z tą zdrowotnością róż to tak nie do końca. Zaczęły bardzo chorować po deszczach. Zaczęłam pryskać sprawdzonym i poleconym przez moją koleżankę preparatem na choroby róż i faktycznie fajnie działa. Te róże po przesadzeniu oszalały. Ja już nie wiem, które to jest ich kwitnienie. Ścinam na bieżąco, a one ciągle wypuszczają nowe pędy z pąkami
MiluniaB 14:02, 01 paź 2020

Sylwia dobrze zauważyłaś to jest hibiskus. Bardzo chciałam go zabrać, a innego miejsca nie miałam więc trafił na skraj różanki, ale wiesz co on tam wcale nie razi swoja obecnością. Nawet fajnie współgra z kwitnącymi różami

Zgadzam się z Tobą w 100% - ta różanka w zamyśle miała być kolorowa. Taki kontrapunkt dla pozostałej części ogrodu. Zdjęcia nie oddają jej uroku. W realu bardzo fajnie wygląda. Podobają mi się te mieszające się kolory. Trawy też będą robiły na niej dobrą robotę

Mam w planach dosadzenie tulipanów, żeby tak jak piszesz wiosną nie było pusto