Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Domi 16:31, 14 cze 2012

agata_chroscicka napisał(a)

Domi - będę pamiętać i gdybym była bliska zakupu to jeszcze Cię podpytam.
A córcia niech rośnie zdrowo - moja dopiero co taka była, a od września już do szkoły idzie! Tu co prawda dzieci idą do szkoły w wieku 4 lat, ale jednak zawsze to szkoła. Wierzyć się nie chce! Pozdrawiam i będę sobie dalej oglądać cichutko i wzdychać

Upływ czasu podobno najlepiej widać patrząc na dzieci właśnie...no i na rośliny w ogrodzie, bo my jesteśmy cały czas młode i piękne Ja również Cię pozdrawiam, dziękuję za życzenia i powiem tylko, że Twój ogród już nie przypomina dziury w holenderskiej ziemi, a za 3-4 lata to będzie inny świat.
Domi 16:35, 14 cze 2012

Evchen napisał(a)
Domi,
gratuluję córeczki i ogrodu!.. piękny.. aż trudno uwierzyć, że ma dopiero 3 lata
Ev

Evchen, fajnie, że mnie odwiedziłaś. Największe rośliny są...u sąsiada, ale cały czas coś dosadzam.Ten ogród to inwestycja, która się nie kończy, worek bez dna itd. Moim celem jest: zero widocznej kory między roślinami, ale jeszcze daleko mi do tego. Pozdrawiam serdecznie!
Domi 16:42, 14 cze 2012

Wieloszka napisał(a)

Cuuudna! U nas tez takie były, ale dużo mniejsze kępki po 10zł Niestety poza ceną mają inną "wadę" - są do cienia Ale i tak śliczne
A cóż mężczyzna może wiedzieć o pojemności kosza pod wózkiem dziecięcym, no proszę Cię !!!

Agnieszko, Twoje komentarze na temat meżczyzn niezmiennie powalają mnie swoją trafnością! Jesteś w tej dziedzinie niczym Oscar Wilde!
Domi 22:33, 16 cze 2012

kwiatholandii napisał(a)
Jak zwykle piękne zestawienie. Ty kobieto to masz oko

Dzięki Moniko!
Domi 22:45, 16 cze 2012

Wrzucam aktualne zdjęcia mojej Hakone:
baraga1904 22:47, 16 cze 2012

Bardzo ładnie Dominiko. Wciąż oglądam i podziwiam. Trawki widziałm w Leroy...ale nie mam jeszcze gdzie posadzic... szkoda....
Evchen 00:41, 17 cze 2012

Domi napisał(a)

Domi,
gratuluję córeczki i ogrodu!.. piękny.. aż trudno uwierzyć, że ma dopiero 3 lata
Ev

Evchen, fajnie, że mnie odwiedziłaś. Największe rośliny są...u sąsiada, ale cały czas coś dosadzam.Ten ogród to inwestycja, która się nie kończy, worek bez dna itd. Moim celem jest: zero widocznej kory między roślinami, ale jeszcze daleko mi do tego. Pozdrawiam serdecznie!

Bo sąsiad pewnie ogród od pokoleń ma... Ja i tak uważam, że jest pięknie.. Klimatycznie i ze smakiem
Domi 23:01, 17 cze 2012

Rozpoczęłam cięcie formowańców, ale ze względu na brak czasu idzie mi powoli...
Domi 23:08, 17 cze 2012

Evchen 23:27, 17 cze 2012

Domi napisał(a)
Wrzucam aktualne zdjęcia mojej Hakone:

Domi, ta roślinka w prawym górnym rogu to laurowiśnia?....