Madzenka
21:58, 20 sie 2012

Właśnie Domi, czy cebule już kupujesz?
Dominiko , jestem zatwardziałą fanką rolek.Jeżdżę od 15 lat, czym nieraz wywoływałam zdumienie na wsi,pomykając z dzieckiem w wózkuZ czasem moja starsza córcia dołączyła do mnie i jezdziłyśmy razem pchając młodszą w trójkołowcu.
Aczkolwiek dla mnie to za mało - jazda z dziećmi(teraz córki jezdżą dobrze) jest dla mnie za wolna...
Mamy fajna trasę w Puszczy Niepołomickiej,gdzie kilometrami można jezdzić.
Domi,ogród zachwyca jak zawsze,ale jak doczytałam że planujesz rewolucję , to wiem że za rok będzie się działo! Ciekawa jestem zmian
Pozdrawiam
Domi jedna rabata ale jaka
Jakie Ty rewolucje planujesz???? Czy u Ciebie może być jeszcze piękniej?
I kochana błagam pokazuj jakie cebulki zamawiasz, bo na pewno jakieś cuda znajdziesz
A czy możesz u mnie zerknąć na dyskusję o kolorze donic??? Będę dozgonnie wdzięczna
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1491-kiedys-bedzie-tu-pieknie?page=621
Zamówiłam czarne ale nie wiem czy nie zamienić na biale.... Ciągle mam dylematy
Dominika,to cała seria z Mutsy TravelerMożna kupić fotelik osobno , ale zapytaj,może coś takiego mają do Twojego wózka, choć ja osobiście nic podobnego nie widziałam. My z doświadczenia startujemy zawsze wieczorem tak koło 18 i po 2 godzinach jazdy dzieciaki zasypiają jak w nocnym snie. Budzą się tylko co 4h na mleko
ps. Mogłąbyś pokazać fotkę Twojego nowego sprzętu?
Aniu, a gdzież Ty Dziewczyno zniknęłaś z Twoim słodkim skandynawskim domkiem? Nie mogę znaleźć Twojego wątku...Rób zdjęcia tych wszystkich ptaków w największej rozdzielczości, wytnij fragment z ptakiem w jakimś programie graficznym i powiększ. Będziesz miała cudne fotki.
Przez Kleszczów przejeżdżałam w środę rowerem i zachwycałam się widokiem tych wrzosowisk w doniczkach...I od razu pojawiła się myśl, żeby jeszcze gdzieś podosadzać wrzosy w ogrodzie.
Domi, przyszłam popatrzeć sobie na Twoje królestwo, aby się zmobilizować do jakiejkolwiek pracy w ogrodzie, bo jakoś mam strasznego lenia ostatnio. Jak sobie tak jeszcze trochę popatrzę na Twój porządeczek, to może w końcu zrobi mi się wstyd i ruszę w ogród...
CUDNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wygląda obłędnie