Domi
11:01, 29 sie 2012

Moje dziecko przeżywa jakiś skok rozwojowy i domaga się jedzenia co 1-2 godziny, więc raczej nie będę

Aga, chyba się przegrzałaś szybko czytając zaległe strony mojego wątkuNie żałuję zakupu Boscha, bo tnę nim wszystko za wyjątkiem bukszpanów. Kupiłam też kultowe nożyce szpalerowe i nimi będę traktować bukszpany. Korzystając z okazji chciałabym Ci podziękować za polecenie Boscha, bo faktycznie cięcie jest dużo szybsze. To głównie z Twojego powodu rozważam przyjazd do Kapiasów, bo bardzo chcę się z Tobą spotkać. I love you Aga, nie martw się, jestem stała w uczuciach
Moje nowe wrzosowisko częściowo uschło. Nie wiem jak to się stało, bo podlewałam je w upały, ale kilkanaście krzaczków jest do wymiany. Najgorsze jest to, że muszę jechać do tej samej szkółki i kupić te same odmiany, żeby znowu nie mieć pstrokacizny. Mam nadzieję, że jeszcze mają te wrzosy.
We love you too Domi, więc proszę Cię - przyjedź - fajnie będzie
A wrzosy - wiesz, że dość często to się zdarza - w zeszłym roku miałem trzy w donicy - i nagle jeden zamarł - sam od siebie. Nie wiem czy je tak hodują, żeby przetrwały rok lub mniej czy coś rzeczywiście się stało.
I najlepiej podejdź może do właściciela i mu powiedz, że się tak stało - powinnaś dostać duuużą zniżkę albo za darmo...
A skoro masz ambicję, by być perfect housewife to się zgłoś to tego słynnego programu