A ja nawet nie wiedziałam, że w Zabrzu pod samym nosem mamy taki fajny sklep Muszę się wybrać, może coś jeszcze wyhaczę ładnego do ogrodu
Pozostawiam serdeczne pozdrowienia
Ło matko!!! Jakiż mój dzień byłby cudownie długi, gdybym o 3 rano była chociaż wstępnie wyspana! Ileż ja bym różnych rzeczy zdążyła zrobić! A tak....... wiecznie ta doba za krótka
A ja nawet nie wiedziałam, że w Zabrzu pod samym nosem mamy taki fajny sklep Muszę się wybrać, może coś jeszcze wyhaczę ładnego do ogrodu
Pozostawiam serdeczne pozdrowienia
Wybierz się koniecznie, a wrócisz nie tylko z dekoracjami. Pozdrawiam Anitko!
No właśnie, całkiem niesłusznie Nie wiem, doprawdy nie mam pojęcia, kto mi taką opinię wyrobił A co Ty Aga chcesz od godziny 3 nad ranem? Ja o 3 nie wstaję a kładę się spać. A tak seriostatnio podczas usypiania Marty mnie też "wywala", więc o 3 nad ranem jestem wstępnie wyspana.
Ło matko!!! Jakiż mój dzień byłby cudownie długi, gdybym o 3 rano była chociaż wstępnie wyspana! Ileż ja bym różnych rzeczy zdążyła zrobić! A tak....... wiecznie ta doba za krótka
No,ale żeby wstać o 3 muszę iść spać o godz. 19-ej. I wiczorem nic nie mogę zrobić. Doba jest zdecydowanie za krótka, a Tusk nic z tym nie robi! Skandal!