Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

agata19762 12:26, 26 maj 2013

cudownie

miłej słonecznej niedzieli Dominiko
baraga1904 12:28, 26 maj 2013

gierczusia napisał(a)
Za każdym razem ,kiedy oglądam Twój ogród szczenka mi opada ..,, muszę się chyba powolutku przyzwyczaić

...wierz mi ...nie przyzwyczaisz się...nie ma szans w tym ogrodzie...

...pozdrawiam Dominiko...
ane3ka 13:01, 26 maj 2013

Chciałabym być jednym z tych cisów, stać sobie pod płotem i patrzeć na piękno otaczającego ogrodu!
ane3ka 13:01, 26 maj 2013

Chciałabym być jednym z tych cisów, stać sobie pod płotem i patrzeć na piękno otaczającego ogrodu!
bociek 13:20, 26 maj 2013

Ochhhhh Domi... Jak u Ciebie jest cudnie, zawsze. Te cisy kupilas swietne. Ochhhhh, cudnie. I co Ty Kobieto chcesz przerabiac jak masz idealnie...
Madzenka 17:48, 26 maj 2013

eee_taam napisał(a)
możeśz ten ogród focić..... z lewa.......z prawa......koszmarki.......i trupki .....i takie tam inne co ci przyjdą do głowy )
....
a ja "natenczas" będę siedzieć i wzdychać

Ja teź I myśle jakby połowę kiatów wyciepać z ogrodu aby uzyskać taką harmonię jak w Twoim ogrodzie ....
Domi 18:54, 26 maj 2013

Zdaję sobie sprawę, że na tym forum bez przerwy ktoś coś przesadza, ale w tym wątku przesadzacie na maksa...Dajcie już spokój z tymi pochwałami, bo dopadnie mnie sodówka...Marzenko, co Ty wygadujesz? Nic nie wyciepuj
Byłam dzisiaj na targach HOME&GARDEN i przywlekłam trochę trawek, bo wołały do mnie "Kup mnie!Kup mnie!".
Te dwa nowe stożki idą pod latarnię. Muszę tam zrobić porządek, bo zrobiło się szaleństwo. Sosnę czarną już przycięłam:

Berberysy 'Green carpet' zagłuszyły kosodrzewinę.Muszę je poskromić i odkopać kosodrzewiny. Floksy też rozlazły się straszliwie.Zastanawiam się czy nie wyrzucić niebieskich jałowców....Na dodatek irysy sadzone 3 lata temu postanowiły zakwitnąć po raz pierwszy w tym roku. Chaos, chaos i jeszcze raz chaos.
Urszulla 19:11, 26 maj 2013

Chciałabym mieć taki chaos i takie zmartwienia jak Ty
Pozdrówka, cisy podziwiałam, dziury do sąsiadki już nie ma. Ogród idealny.
Loosiuu 20:31, 26 maj 2013

Tutaj przyznam Ci rację. Rzeczywiście zrobił się mały chaos Jałowców się pozbądź, floksy odmłódź, irysy wysadź całkowicie gdzieś indziej, przytnij berberysy i będzie fajnie

Stożki idealne upolowałaś
justi 21:03, 26 maj 2013

Tylko zachwyt zostawię i powzdycham trochę