Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Joaska 14:19, 11 lip 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Joasiu, to się nazywa kapelusz (niektórzy mówią siatka) nie czapka, jeśli mogę się wtrącić.

EDIT: Domi, a co jest z berberysami bordowymi nie "tenteges"? Kwestia gustu czy smaku u Ciebie?
Ewa zastnawiałam się nad tym jak się ona nazywa ... i strzeliłam taką gafę juz poprawiam
Urszulla 14:23, 11 lip 2013

widzę że teraz najlepszy czas na ogrodowe rewolucje nastał

ja bym berberysy przygarnęła
bo je lubię
atena35 14:33, 11 lip 2013

Domi wczoraj u moich sąsiadów jeden kosmita/kosmonauta zdejmował gniazdo os.
Miał srebny kombinezon i taki chełm z siatką. Pomyślałam, że przydałoby się takie ubranko.
waska 18:59, 11 lip 2013

Liczyłam na jakieś zdjęcia a tu nic

Przeczytałam o nadmiarze roślin a masz moze bodziszka? ja za duzo nie mam wiec nie wiem co proponowac .

Pozdrawiam !
Madzenka 19:43, 11 lip 2013

Domi komary oszalały....
Ale swoją drogą avatarek w kominiarce byłby intrygujący
Ja nie jeżdżę na dwutygodniowe urlopy bo dostaję szału w ogrodzie po powrocie! Nie cierpię buszu pourlopowego
Gabisia 21:50, 11 lip 2013

Kochana Ninjo
U mnie odwrotnie.
Mnie komary raczej ignorują, ale mojego M. wcinają na potęgę!
Domagam się zdjęć.
Enya73 22:50, 11 lip 2013

Domi widziałam dziś wrzośce w Limbie w Żorach po 7,5 zł za szt. Pozdrawiam
Domi 11:56, 12 lip 2013

Ateno35, pofotkuję, pofotkuję A taki kombinezon to super sprawa, ale nie w upały.

Anitko, no właśnie, jak się człowiek naogląda za dużo, to traci wiarę we własną moc. Dzięki za info o wrzoścach.

Joaśko, jestem bliższa założenia kasku motocyklowego.

Pszczelarnio, to kwestia nadmiaru berberysów i znudzenia nimi. Jak były małe, nie było ich tak widać, a teraz rozrosły się i wychodzi na to, że nie robiłam nic innego tylko sadziłam bordowe berberysy...Muszę o tym porozmawiać z psychoanalitykiem...

Evchen, nie chorują, ale zrobiły się krzczorowate i zajmują za dużo miejsca. Po co mi było tyle bordowych berberysów???Koniecznie muszę o tym porozmawiać z psychoanalitykiem...

Urszullo, podaj maila na PW, to wyślę Ci zdjęcia tego, co mam do oddania. Może będziesz chciała któregoś berberysa.

Wasko, nie mam w ogrodzie bodziszka. Wywalam same bordowe berberysy.

Marzenko, przemawia przez Ciebie wielkie doświadczenie ogrodnicze. A ja gUpia pojechałam na 2 tygodnie i teraz padam na nos próbując ogarnąć zapuszczony i zaślimaczony ogród.

Gabisiu, szczęściaro! Jak ja Ci zazdroszczę! Fotki zrobię jak tylko M. skosi trawnik.
ane3ka 20:57, 12 lip 2013

Dominiko, wczoraj oglądałam program, w którym pokazywali ogród w całości obsadzony bukszpanem. Takie cuda... http://www.marqueyssac.com/index3.html
Magda70 23:20, 12 lip 2013

Gabisia napisał(a)
Kochana Ninjo
U mnie odwrotnie.
Mnie komary raczej ignorują, ale mojego M. wcinają na potęgę!
Domagam się zdjęć.

Gabi...mam podobnie...też mnie komary raczej ignorują poznają się na ludziach