Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Domi 13:36, 22 sie 2013

Sebek napisał(a)
No tak.....Przecież sitko w tle toż to zbrodnia zasługująca na ostatnie miejsce Jesteś Perfekcjonistką przez takie wielkie P jak stąd do Los Angeles

Dobre
Domi 13:38, 22 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Haha ... Kolejna perfekcjonistka .... Buziaki .... A co do czasu , który można poświęcić sobie.. Dziś byłam z synem w zoo... Wiesz co ??... Już marudził... Zbliża się ten moment , kiedy już nie będzie chciał mnie widzieć ... A jak z nim chciałam iść do nowej szkoły na rozpoczęcie , no wiesz ,żeby mu smutno nie było... to mi powiedział " no coś ty mamo !!".... Tak więc trzeba cieszyć sie chwilą

A z tym sitkiem to sie ubawiłam ... Buziaki

No cieszę się, cieszę i domyślam się, że kiedyś będzie tak, jak piszesz.
Domi 13:41, 22 sie 2013

agniecha973 napisał(a)
No to chociaż tu wstaw to z sitkiem, co? Pozdrówka. Żyłujesz nam tych zdjęć pani P.

Nie robiłam ostatnio fotek, bo cały ogród tonie z liściach lecących z tej wielkiej brzozy. Może M. znajdzie chwilę, żeby je odkurzyć... Muszę pokazać Wam rabatkę z klonem palmowym po liftingu i nowy nabytek wsadzony obok tarasu. Zbieram się w sobie...
Domi 13:41, 22 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Popieram

Pozdrawiam Marzenko i obiecuję poprawę. Proszę, wstaw te swoje anielskie bielutkie kompozycje konkursowe, żeby zrównoważyć moje czarne klimaty.
Domi 13:48, 22 sie 2013

ane3ka napisał(a)

Marzy mi się taka leśna ściana jak u Ciebie. Tym czasem u nas pustka, szczególnie teraz, jak jest po żniwach...
Pięknie, pięknie... Perfekcyjnie!

Dziękuję Aniu. Moja działka graniczy z zagospodarowanymi działkami z każdej strony, więc te wszystkie drzewa wkoło należą do sąsiadów. Ma to swoje plusy i minusy, Pani Sąsiadka zgodziła się,aby przyciąć wielką śmieciuchowatą brzozę, ale jak przyjechała firma ciąć i chcieli wejść na drzewo-wycofała się. No i nic nie można było zrobić. Czasem marzę o tym, żeby mieć jak Ty, zwłaszcza jesienią, gdy na moją działkę lecą tony liści z innych działek. Wydaje mi się, że mając czysty krajobraz, łatwiej jest komponować rośliny w swoim ogrodzie. Tak więc ja zazdroszczę Tobie dziewiczego nieba wkoło.
Domi 13:51, 22 sie 2013

popcarol napisał(a)
bosko, jak zwykle mmm

Mmmm, dziękuję
Enya73 14:31, 22 sie 2013

Już zagłosowałam Przede wszystkim niezwykłe masz te donice. Włoskie? Są boskie, najwyższa półka
A gdzie nowe fotki ogrodowe Domi? Pozdrawiam
gierczusia 14:37, 22 sie 2013

Ja tez lecem na fotki z wywieszonym jęzorem ... Ale ponieważ ni ma jeszcze , to chić wylukam te konkursowe ( bez sitka , niestety ).... Buziaki ..,

Ps... Kłosówkę też fotnij , jeśli możesz plizzzz
gierczusia 14:49, 22 sie 2013

Matttkoooo ... Ty Koffana chiba pokryjeszv koszty mojej nowej sztucznej szczęki ....

Napiszę tylko ... Skąd Ty wytrzasnęłaś takie piękne pojemniki ???.... A Ty już będziesz wiedziała o co chodzi

Nie bedem dzisiaj spać ....
Sebek 17:33, 22 sie 2013

Widziałem te donice - gust masz niesamowity