Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

TAR 11:34, 15 sty 2026

Tez bym chciala luty bez zimna. Mam szczerze dosc takiej aury. Ciepla mi sie chce i wiosny. Mam plotki na dachu, jednak sniegu tyle ze plotki nie wyrabiaja, jest kilka niebezpiecznych sniegowo-lodowych nawisow. Poza tym na minusie, slonce swieci, niebo blekitne a ja mam niechcieja Na horyzoncie widac chmury wiec pewnie znowu popada
Moje cisy i sosny tez pod sniegiem ale nie bede sie wyglupiac i je odsniezac, musza wytrzymac. Nie mam nawet kozakow, w ogrod i na spacery z psami wychodze w crocsach na bosaka. Sa najbardziej przyczepne w te pogode
Agatorek 14:57, 15 sty 2026

Juzia, na pewno dam znać jak to działa i czy warto kupować .

Tarciu, ja mam fajne „kozaki” . Z boku na suwak, ale z przodu są jeszcze sznurowane, więc ściśle przylegają i śnieg mi się do środka nie sypie . I mają wysoką, „traktorową” podeszwę. Z jakiejś chyba gumy, bo jest mega przyczepna.

Edit: na budowie coś tam się jednak dzieje, niewiele, ale jednak. Tylko, że teraz nie powtórzę co . W każdym razie dachu jeszcze nie ma. W poniedziałek prawdopodobnie będę w okolicy, to zajrzę .