Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

TAR 11:34, 15 sty 2026

Tez bym chciala luty bez zimna. Mam szczerze dosc takiej aury. Ciepla mi sie chce i wiosny. Mam plotki na dachu, jednak sniegu tyle ze plotki nie wyrabiaja, jest kilka niebezpiecznych sniegowo-lodowych nawisow. Poza tym na minusie, slonce swieci, niebo blekitne a ja mam niechcieja Na horyzoncie widac chmury wiec pewnie znowu popada
Moje cisy i sosny tez pod sniegiem ale nie bede sie wyglupiac i je odsniezac, musza wytrzymac. Nie mam nawet kozakow, w ogrod i na spacery z psami wychodze w crocsach na bosaka. Sa najbardziej przyczepne w te pogode
Agatorek 14:57, 15 sty 2026

Juzia, na pewno dam znać jak to działa i czy warto kupować .

Tarciu, ja mam fajne „kozaki” . Z boku na suwak, ale z przodu są jeszcze sznurowane, więc ściśle przylegają i śnieg mi się do środka nie sypie . I mają wysoką, „traktorową” podeszwę. Z jakiejś chyba gumy, bo jest mega przyczepna.

Edit: na budowie coś tam się jednak dzieje, niewiele, ale jednak. Tylko, że teraz nie powtórzę co . W każdym razie dachu jeszcze nie ma. W poniedziałek prawdopodobnie będę w okolicy, to zajrzę .
Alija 20:21, 18 sty 2026

Agnieszko, zima w tym sezonie, jak za dawnych lat, szczerze mówiąc to już mi się tęskni za wiosną, ja jestem ciepłolubna.
U nas dzisiaj rano mieliśmy 13 na minusie, a w najbliższych dniach ma być jeszcze więcej.
Aguś, wszystkiego dobrego w nowym roku, zdrówka, jak najwięcej radości z ogrodowania i jak najmniej problemów budowlanych.
Pozdrawiam
Ulina 21:02, 18 sty 2026

U mnie zdecydowanie lepsze warunki, najgorsza była gołoledź raz w listopadzie z powodu mżawki i wczoraj rano z powodu mgły. Ze śniegiem da się stoczyć walkę, super sprzęt w razie gdyby zimą nie odpuściła.
Eupraksja 23:07, 18 sty 2026

Agatorek napisał(a)

Tadam
Przyjechała odśnieżarka spalinowa!

Ooo wow, to dopiero zabawka! Ciekawa jestem wrażeń
ajka 17:45, 19 sty 2026

Aż spojrzałam w neta, ty wiesz, że ja nigdy takiej odśnieżarki nie widziałam na oczy?
Agatorek 16:22, 21 sty 2026

Alicjo, bardzo dziękuję i Tobie również życzę wszystkiego dobrego w nowym roku ❤️

Ula, na razie zima nie odpuszcza, plusowa temperatura była może przez godzinę wczoraj i dziś. Teraz będą tylko minusy. No i śnieg ma znów padać za kilka dni

Ewa, Ania, no bo to jest wyjątkowa odśnieżarka
Agatorek 16:23, 21 sty 2026

Na razie zdjęcie tylko z neta, nie noszę telefonu podczas odśnieżania, i tak już zgubiłam jeden kolczyk .

Tak wygląda po rozpakowaniu i zmontowaniu
Agatorek 16:28, 21 sty 2026

Ogólnie jest super, ma kilka biegów do przodu, dwa wsteczne, komin wyrzutowy można oczywiście obracać na wszystkie strony.

Troszeczkę się zakopuje w wysokim śniegu (takim około 40-50 cm). Może dlatego, że ten śnieg nie jest świeży, tylko zmrożony? Ale wszystkie dojazdy do garaży, „placyki” i drogę od asfaltu do bramy mam ładnie odśnieżone

W sumie jestem zadowolona, na pewno jest dużo łatwiej i lżej niż przy machaniu łopatą, zwłaszcza na sporym terenie
nicol21 22:28, 24 sty 2026

Niezła ta maszyna! Terenu masz sporo więc warto mieć dobry sprzęt. A w tym roku wyjątkowo długo zima trzyma i jest sporo śniegu.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies