Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Sonka 11:38, 05 mar 2026

No proszę, dom zimą wybudowany, kiedyś nie do pomyślenia.
Zmieniamy się z biegiem czasu i lat. Kiedy zrobiliśmy taras, było nam dobrze i cieszyliśmy się z przebywania na nim, potem powstało zadaszenie, zycie przeniosło się na taras. Nie przeszkadzały nam wiatry i przeciągi, teraz robimy zaszklenie jednego boku, bo przeciągi stały się nie do zniesienia.
Ewa777 11:48, 05 mar 2026

Super porządki. Dzięki za zdjęcia
Basilikum 12:26, 05 mar 2026

Super postepy na budowie ani sie obejrzysz i bedzoiesz soie wprowadzac

Sonka my wlasnie oszklilismy nasz taras
TAR 12:30, 05 mar 2026

My tez mamy oszklony taras w podcieniu. Drugi taras mamy otwarty. U Agi bedzie dom w zaciszu drzew, mozliwe ze wiac za bardzo nie bedzie. A oszklic mozna w kazdej chwili.
magewa 18:08, 05 mar 2026

Aga porządeczek ,jak ta lala możesz ogród zacząć robić

edit. sporo się cofnęłam i co ja widzę -masz nowe psie dziecko -przegapiłam -wstyd niesamowity słodziak
Agatorek 18:54, 05 mar 2026

Tarciu, trawy u mnie jakoś ładnie rosną. Oprócz (tu się zdziwicie) trzcinników krótkowłosych… te jakie wsadziłam, takie są .

Lidka, jak chcesz to możesz zabrać grabie i łopaty

Krysiu, jakby zima była łagodniejsza, to bym pewnie była trochę bardziej zaawansowana z budową

Ewa, mi też się podobają te porządki. Po prostu już nie mogłam patrzeć na te stertę gruzu przed domem .

Iza, mam nadzieję, że to pójdzie w miarę szybko

Madzia, to psie dziecko pewnie waży już z 50 kg , ale słodziak z niego jest, to fakt ❤️
Kasiapod 20:33, 05 mar 2026

Dawno mnie tu nie było zatrzymałam się na etapie początków budowy, a tu już drzwi wstawione, O matko jak to szybko poszło Piękne drzwi. Ehhh gdybym jeszcze raz się budowała
Agatorek 20:43, 05 mar 2026

Kasia, ale drzwi można przecież po jakimś czasie wymienić
Monika83 09:48, 06 mar 2026

Agatorek napisał(a)
Judith, kolor elewacji będzie jasny: złamana biel, albo jasny szary. Przy drzwiach (czyli tam, gdzie psy najczęściej leżą) i na tarasie chciałam dać elewację albo z płytek kamiennopodobnych (w kolorze ciemnoszarym) albo po prostu „zwykłą” elewację (tynk) w ciemniejszym kolorze. Chyba zdecyduję się na płytki.

Np takie lub odrobinę jaśniejsze

Aga ja bym wybrała złamana biel elwacji i odrobinę jaśniejsze te płytki Tez mam je tylko od wewnątrz prz drzwiach wyjsćiowych koloru kremowo z delikatnym beżem
Kasiapod 17:26, 06 mar 2026

Agatorek napisał(a)
Kasia, ale drzwi można przecież po jakimś czasie wymienić

Pewnie że można, ale już nie będą pasowały, niestety