Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Glina i zielsko

Glina i zielsko

Magara 22:22, 26 wrz 2025

LIDKA napisał(a)

Super ujęcie z kortową w tle
I kolejny dowód na to, że forum trzeba przeglądać na dużym ekranie - w telefonie na tej fotce widziałam martwego ptaka na trawniku
Polon 08:07, 27 wrz 2025

Czy ja się kiedyś nauczę ciąć rośliny???? Twoje takie super zwarte, ta gaura różowa też taka delikatna mgiełka - kulka, śliczna jest.
I rabata kortowa i trawnik super.

Foto z Frankiem genialne . Ale to dość typowe, że ten kto najmniej chce psa, szczególnie jeśli to facet, to później jest najbardziej zakochany i rozpieszcza jak wściekły
Na zdjęciu widać najlepszych kumpli
Sonka 11:46, 27 wrz 2025

Piękna glina i chaszcze, bo zielska brak. Styl Twojego ogrodu podobny do moich chaszczy. Lubię takie nabite rabaty, ale Ty masz piękne ścieżki a u mnie ich brak.
Basieksp 12:19, 27 wrz 2025

Widać, że Franio skradł Wasze serducha Fajny taki wypoczynek, piesiem
mirkaka 13:42, 27 wrz 2025

Magara napisał(a)

Super ujęcie z kortową w tle
I kolejny dowód na to, że forum trzeba przeglądać na dużym ekranie - w telefonie na tej fotce widziałam martwego ptaka na trawniku

A ja w pierwszym momencie myślałam że to koń, i zapytywałam siebie czy macie konia?
Sonka 14:17, 27 wrz 2025

Sory, pomyliłam wątki, Ty nie masz chaszczy.
Ulina 15:18, 27 wrz 2025

Frania wybitnie zmęczyło to koszenie fajna fotka

Jeszcze nie zabrałam się za gaurę, a Ty jesteś do przodu, przyśpieszasz moje ociąganie
ewsyg 17:00, 27 wrz 2025

Lidzia, świetnie wyszła Ci tą nowa rabata. Jestem zaskoczona, że wygląda na dużo starszą, masz już niezły busz. Kocham zwierzęta, z ogromną przyjemnością patrzy się na Twojego męża z pieskiem.
LIDKA 18:11, 27 wrz 2025

Dzięki kochane Dziewczyny za dobre słowa. Ten piesek przyniósł nam dużo radości.
Jest jednym z dwóch kundelków na szkoleniu i chętnie wykonuje polecenia. Franio dużo już umie i jest grzeczny. Socjalizacja z psami też całkiem nieźle choć wyraźnie nie lubi border collie.

Dla mnie mega sukcesem jest że śpi na własnym posłanku i że na kanapę wchodzi tylko za pozwoleniem. Trenujemy też żeby bez specjalnej komendy nie wyszedł na drogę przez otwartą furtkę oraz opanował nie wychodzenie z salonu na taras bez pozwolenia. Chodzi o to żeby na oślep nie wchodził w moskitierę której podobno nie widzi.
On ogólnie to lubi być blisko M.

No to się rozgadałam.

Ogrodowo dziś nic bo wczorajsza wena się zmyła. Za to pomogłam złożyć M basen. Nie cierpię tej roboty.
ajka 22:56, 27 wrz 2025

Ciekawe z tą moskietirą, że niby pies jej nie widzi? Nasza kotka zaraz po założeniu moskitiery rozpędziła się, wpadła na nią i się odbiła. Od tego czasu już tego nie próbuje. Bardzo lubi siedzieć przy moskitierze, oglądać i słuchać odgłosów z dworu.