TAR
13:31, 27 kwi 2026
Zrobila bym tam sciezke zamiast trawnika a pomiedzy płytami mech albo cos innego zielonego co zadarni, moze byc karmnik, macierzanka, pragnia. Ściezka z plyt kamiennych albo z kompozytu. Pomysl ze sztuczna trawa w tym miejscu rowniez nie jest zly, to kawaleczek. Tylko licz sie z tym, ze przy chodzeniu sciezka sie wydepcze i juz tak ladnie to nie wyglada nawet taka z dluzszym wlosem (wiem bo mialam tak na wynajetym) Lepszy wlos krotki a gęsty.
Ja mam obecnie w kilku miejscach trawe sztuczna: w rynience bramy wjazdowej, latwiej sie sprzata niz jak mialam kamyczki. Mam tez pomiedzy skrzyniami warzywnymi. Rozkladam tez jak robie jakas impreze w lasku. A z kawalkow mam porobione wycieraczki na tarasie przy wejsciu do domu
Ja mam obecnie w kilku miejscach trawe sztuczna: w rynience bramy wjazdowej, latwiej sie sprzata niz jak mialam kamyczki. Mam tez pomiedzy skrzyniami warzywnymi. Rozkladam tez jak robie jakas impreze w lasku. A z kawalkow mam porobione wycieraczki na tarasie przy wejsciu do domu