Ago, Kasiu, Iwonko, Jolu, Marysiu i Aniu jeszcze raz Wszystkim Wam dziękuję za odwiedziny i piękne zdjęcia jakie wstawiłyście.
Zdecydowanie poprawił mi się "ogrodowy nastrój". Takie spotkania ładują energię do dalszych działań. Większość roślinnych darów już posadziłam, reszta musi poczekać do weekendu, bo mi się jakieś szaleństwo w pracy porobiło.
Wszystkim odwiedzającym bardzo dziękuję za ciepłe słowa o moim ogrodzie. Może nie jest tak kolorowy i spektakularny jak wiele tu pokazywanych ale jak na moje warunki i tak się cieszę z tego co udało mi się w nim osiągnąć.
Ponieważ w tym sezonie zakończyłam obsadzanie ogrodu, nowych miejsc już nie ma i nie będzie, mam czas na przemyślenia i dopracowywanie istniejących rabat. A wiele z nich wymaga dopieszczenia jak nie gruntownych przeróbek. Mam rabaty jeszcze sprzed forum, na których popełniłam masę błędów. Będą stopniowo poprawiane. Oczywiście już nie w tym sezonie, bo przyznam że czuję się z lekka "przetrenowana".
Teraz może uda mi się wreszcie pozaglądać do Waszych wątków, bo przyznam że ta część życia towarzyskiego mocno ostatnio jest z mojej strony zaniedbywana

Zatem do zobaczenia u Was