Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

Makao 19:19, 20 sie 2023

A hakone skradła moje serce totalnie

I na koniec oczywiście misa
jolanka 19:22, 20 sie 2023

To chyba tyle na tę chwilę, internet chodzi wolno więc trochę to trwało. Widzę, że na zmianę z Anią wstawiamy zdjęcia Jeśli coś powtórzyłam to przepraszam, chyba coś jeszcze zostało ale na tę chwilę nie wiem.
Buziaki
Monia81 19:29, 20 sie 2023

April napisał(a)

Każda kropla wody cenna. Może i u mnie pokropi? Jakiś armagedon zapowiadają nad Niemcami, może choć ciut przywieje do nas. Nie żeby zaraz grad ale... to też woda
Moniko, pamiętasz jaką odmianę brunnery od ciebie dostałam? Chciałam sobie zapisać w kajeciku. Lubię wiedzieć Idealnie mi pasowała na wypełnienie pod świeżo posadzonym klonem i dereniem. Wydaje się że to jakaś duża odmiana. Byłoby dobrze, bo to tył rabaty.
Gaura jeszcze w doniczce, łatwiej mi ją dopieścić i dopilnować. Zaczyna puszczać świeże listki. Po upałach ją posadzę. Myślisz, że można ją podzielić? Bo nie wiem czy tam skitrałaś kilka sadzonek czy jedna taka wypasiona. Boję się zabić tak cenny skarb

Brunerka to może być albo Sea Heart albo Alexander's Great bo takie odmiany mam, a gaurę ci wcisnęłam do doniczuni kilka sadzonek

Ależ fajnie się fotki ogląda, gdy się było i widziało pięknie Jolu, dobrze, że deszcz przyszedł i podlał buziaki

No i bym zapomniała, u mnie pytasz o klona Esk sunset, mój posadziłam we wrześniu 2020, rok 2021, 2022 to miałam wrażenie, że stoi w miejscu, dopiero w tym sezonie tak ruszył. Bardzo jestem ciekawa jak dalej się będzie rozrastał
antracyt 19:38, 20 sie 2023

No to sobie pooglądałam. Miejsca niby te same, ale każde oko pokazało je inaczej Spotkania zazdroszczę.
olciamanolcia 20:03, 20 sie 2023

jolanka napisał(a)

I to jest najpięknieszy obraz ogrodu ❤️
Makao 20:27, 20 sie 2023

No zwierzaki przesłodkie. W rudym kocurku totalnie się zakochałam. Pan i władca ogrodu.
Makao 20:28, 20 sie 2023

jolanka napisał(a)
To chyba tyle na tę chwilę, internet chodzi wolno więc trochę to trwało. Widzę, że na zmianę z Anią wstawiamy zdjęcia Jeśli coś powtórzyłam to przepraszam, chyba coś jeszcze zostało ale na tę chwilę nie wiem.
Buziaki

Zgadza się na zmianę ale zdjęcia są różne więc bez obaw. Nie ma nudy
ewsyg 22:05, 20 sie 2023

Szkoda Jolu, że tak daleko mam do Ciebie. Miałam ogromną ochotę być tam z Wami. No cóż, cieszę się, że jest tyle pięknych zdjęć. Pospacerowałam wirtualnie.
Magara 23:42, 20 sie 2023

Jola, no nie wiem co powiedzieć... Zdjęcia zrobione przez Koleżanki obejrzałam
I nie wiem czy oddać Ci walkowerem tytuł smerfa marudy czy walczyć
Pięknie masz, nawet jak nie pada i sucho Dajecie radę - i Ty i ogród O koszta i wyrzeczenia nie pytam
LIDKA 10:54, 21 sie 2023

Jola masz kupe roboty ale nie powody do narzekań, Masz przepięknie bujnie i stworzyłaś ogrodowe arcydzieło. Zachwycam się kolejny raz.