Bożenko,u Ciebie byłam,ogród obejrzałam,na ławeczce posiedziałam,o Bożym świecie zapomniałam!
I za taką możliwość,Tobie dziś dziękuję i Tysięcznej strony serdecznie winszuję!
A czy będziesz pędzić cwałem,czy tylko truchcikiem,zawsze tutaj zajrzę netowym lufcikiem!
Z perspektywy lata-w zimie nic ciekawego w ogrodzie nie bywa,szron dookoła,skowronek nie śpiewa,
Ale życie niesie wór prezentów w darze,a co w tym worze? Czas niedługo pokaże......
No to razem poczekamy na to co życie ma nam jeszcze do zaofiarowania. Dzięki Haniu za wszystko a najbardziej za Twój przyjazd.
Bożenko gratuluję poezji na urodziny Ogrodowiska, podziwiam Twoją spostrzegawczość, błyskotliwość, kulturę, o wiedzy już pisałam.
I wyciągam znów szampana na "1000 stron", nie patrząc na późną porę.
Dzięki Weroniko za szampana bo mnie nie było i nie miał kto go otworzyc. Super mnie zastąpiłas i na dodatek cały czas sie leje i sie nie kończy ,starczy więc dla wszystkich. Bardzo Ci dziekuję.
Bożenka matematyk ? - w życiu nie uwierzę
Taki fachowiec inaczej wygląda , mówię szczerze.
Okulary na nosie i mina groźna , marsowa
Za brak wiedzy wlepić pałę gotowa.
Spójrzcie na Bożenkę - to przecież aniołek
Kocha ludzi, ptaszki , kotki i każdy fiołek .
Na ten tysiączek życzę wiele dobrego
Nie zmykaj z ogrodu rododendronowego.
TYSIĄC stronek przeleciało..... szybko jak deszcz majowy ...............
Za to załapałaś się na 3 miejsce jeżeli idzie o ilść stronek....... a biorąc pod uwagę czas istnienia na Forum.. pobiłaś rekord...
W kategoriach sportowych ...wygrałaś... i jesteś liderem
Ilość stron świadczy tylko o poczytności wątku..... więc cieszę sie, że tym razem nie opuszczę ani stronki z nowego tysiączka..... będę na bieżąco
Gratuluję Ci ogrodu...... lekkiego pióra do wszelkiego typu "rymowanek", podziwiam wiedzę świata flory i fauny.... i cieszę się, że też pomogłąm Ci zrobić tych kilka stronek.....
Cieszę sie, że mogłąm skorzystac z wiedzy zawartej na tych stronach..
Cieszę sie, że mogłam Rododendronowy (i nie tylko) ogród obejrzeć na własne oczy...
Buziolki.... i do następnego tysiączka.....
I miłe wspomnienie Czyli cała Ty
PS. Jak się nie udało rozpocząć nowego tysiaczka..to może go skończe
Aniu ale mnie zalałaś potokiem miłych słów. Mam nadzieję a wałaściwie prawie pewnosc że tą palmę pierszeństwa którą mi pryzyznałaś w krótkim czasie przekażę Tobie i będzie to nowy wielki rekord na Ogrodowisku.