Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 08:59, 10 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko jestem zaszczycona , że z moją imienniczka zagościłam w wierszu jubileuszowym Dziękuję i dołożę wszelkich starań aby sprostać oczekiwaniom

I chyba nie pójdę dzisiaj spać dopóki nie ustrzelimy tysiączka i wypijemy szampana !!!
Ojoj zaczęłam stronę 999!!!!!

No i dobiłas do tego 1000. A szampan miałby urok w realu.Szkoda że to niemożliwe.
Bogdzia 09:01, 10 lip 2012

jotka napisał(a)
I ja w wierszyku umieszczona
czuję się zaszczycona

Za każdą stronę, każdy post dziękuję
i niech Bożenka już dłużej nie kokietuje
tylko swój wątek ku naszej radości kontynuuje

Dzięki Jolu że jestes.Ja nie kokietuję przecież to do matematyka całkiem nie pasuje. Mam rózne przemyślenia ale nie jest to kokietowanie.
Bogdzia 09:03, 10 lip 2012

Martek napisał(a)

Irenko, Agnieszko, Marto, Agatko, Pszczółko i Aniu Monte. Miło jest mi jesli chcecie przebywac w moim wirtualnym towarzystwie ale z tego co piszecie to spodziewacie się że nadal będę pokazywac ptaki, zwierzątka pisac bajki itd a ja własnie myśle ze przebywając w jednym miejscu już wszystko opisałam.Nie spodziewam się więcej nowych wydarzeń bo co w koncu może sie zdarzyc w jednym ogrodzie i to był powód że chciałam sie wycofac ale ponieważ już powiedziałam że zostaje to słowa dotrzymam ale bardzo ciekawych rzeczy raczej się nie spodziewajcie.

Przyjaźń to zbyt śmiałe określenie,ale ważniejsza od "sensacji"jest ogrodowa znajomość .Nikt nie obarczy cię Bożenko jakimś zobowiązaniem
Ogrodowisko przeżyje beze mnie,ale bez ciebie absolutnie

Mocno mnie przeceniłaś Marto.
jotka 09:05, 10 lip 2012

Nowy Tysiąc rozpoczęty
zleciały się ogrodowe ptaszęta
A Ty Bożenko chodź dumna jak paw
i czasami zdjęcia ogrodu lub bajkę wstaw

miłego
Bogdzia 09:06, 10 lip 2012

grapaka napisał(a)
To ja już dziś składam gratulaki na tysiączkajestem pełna podziwu i uznania dla twórczościrównież tej ogrodowejpozdrawiam

Serdecznie Ci dziękuję tym bardziej ze rzadko do Ciebie zaglądam i nawet nie pamiętam czy sie wpisuje.
Bogdzia 09:09, 10 lip 2012

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko,u Ciebie byłam,ogród obejrzałam,na ławeczce posiedziałam,o Bożym świecie zapomniałam!
I za taką możliwość,Tobie dziś dziękuję i Tysięcznej strony serdecznie winszuję!
A czy będziesz pędzić cwałem,czy tylko truchcikiem,zawsze tutaj zajrzę netowym lufcikiem!
Z perspektywy lata-w zimie nic ciekawego w ogrodzie nie bywa,szron dookoła,skowronek nie śpiewa,
Ale życie niesie wór prezentów w darze,a co w tym worze? Czas niedługo pokaże......

No to razem poczekamy na to co życie ma nam jeszcze do zaofiarowania. Dzięki Haniu za wszystko a najbardziej za Twój przyjazd.
Bogdzia 09:12, 10 lip 2012

weronika77 napisał(a)
Bożenko gratuluję poezji na urodziny Ogrodowiska, podziwiam Twoją spostrzegawczość, błyskotliwość, kulturę, o wiedzy już pisałam.
I wyciągam znów szampana na "1000 stron", nie patrząc na późną porę.

Dzięki Weroniko za szampana bo mnie nie było i nie miał kto go otworzyc. Super mnie zastąpiłas i na dodatek cały czas sie leje i sie nie kończy ,starczy więc dla wszystkich. Bardzo Ci dziekuję.
Bogdzia 09:13, 10 lip 2012

Gardenarium napisał(a)
Przeniesione z wizytówek

Bogdziu powiedz jak ty to robisz że te twoje Rododendrony takie ładne , moje takie wypłochy te za hortensją

Odpisałam już Beacie kilka dni temu.
zbigniew_gazda 09:17, 10 lip 2012

Bożenka matematyk ? - w życiu nie uwierzę
Taki fachowiec inaczej wygląda , mówię szczerze.
Okulary na nosie i mina groźna , marsowa
Za brak wiedzy wlepić pałę gotowa.

Spójrzcie na Bożenkę - to przecież aniołek
Kocha ludzi, ptaszki , kotki i każdy fiołek .
Na ten tysiączek życzę wiele dobrego
Nie zmykaj z ogrodu rododendronowego.

Bogdzia 09:19, 10 lip 2012

asc napisał(a)
TYSIĄC stronek przeleciało..... szybko jak deszcz majowy ...............
Za to załapałaś się na 3 miejsce jeżeli idzie o ilść stronek....... a biorąc pod uwagę czas istnienia na Forum.. pobiłaś rekord...
W kategoriach sportowych ...wygrałaś... i jesteś liderem
Ilość stron świadczy tylko o poczytności wątku..... więc cieszę sie, że tym razem nie opuszczę ani stronki z nowego tysiączka..... będę na bieżąco
Gratuluję Ci ogrodu...... lekkiego pióra do wszelkiego typu "rymowanek", podziwiam wiedzę świata flory i fauny.... i cieszę się, że też pomogłąm Ci zrobić tych kilka stronek.....
Cieszę sie, że mogłąm skorzystac z wiedzy zawartej na tych stronach..
Cieszę sie, że mogłam Rododendronowy (i nie tylko) ogród obejrzeć na własne oczy...
Buziolki.... i do następnego tysiączka.....
I miłe wspomnienie Czyli cała Ty

PS. Jak się nie udało rozpocząć nowego tysiaczka..to może go skończe

Aniu ale mnie zalałaś potokiem miłych słów. Mam nadzieję a wałaściwie prawie pewnosc że tą palmę pierszeństwa którą mi pryzyznałaś w krótkim czasie przekażę Tobie i będzie to nowy wielki rekord na Ogrodowisku.