Bożenko tak jak przeczuwałam ,że się nie wstrzelę na równego tysiaka tak sie stało
Ale przyszłam jak najszybciej się dało
Samych serdeczności i obyś już nigdy nas nie strachała swoim zniknięciem
Bogdziu, ja też śpieszę z serdecznymi gratulacjami. Często zagladam do Twojego watku i wyciagam wskazówki odnośnie uprawy Rh. Już wiem dzięki Tobie jakie błędy popelniłam i tylko nie wiem czy starczy mi czasu aby te błędy naprawić. Powiem Ci tylko, że juz wiem, aby nie rozczarować się niepowodzeniem w uprawie tych pięknych krzewów, to najpierw trzeba im stworzyć odpowiedni mikroklimat, a potem brać się za sadzenie. Dziękuję Bogdziu za cenne wskazówki.
Bożenko tak jak przeczuwałam ,że się nie wstrzelę na równego tysiaka tak sie stało
Ale przyszłam jak najszybciej się dało
Samych serdeczności i obyś już nigdy nas nie strachała swoim zniknięciem
Celinko dziękuję i straszyc już nie bedę, mam nadzieję. Pozdrawiam serdecznie.Róża przepiękna.
Bogdziu, ja też śpieszę z serdecznymi gratulacjami. Często zagladam do Twojego watku i wyciagam wskazówki odnośnie uprawy Rh. Już wiem dzięki Tobie jakie błędy popelniłam i tylko nie wiem czy starczy mi czasu aby te błędy naprawić. Powiem Ci tylko, że juz wiem, aby nie rozczarować się niepowodzeniem w uprawie tych pięknych krzewów, to najpierw trzeba im stworzyć odpowiedni mikroklimat, a potem brać się za sadzenie. Dziękuję Bogdziu za cenne wskazówki.
Marysiu jak miło Cię widziec. Dzięki za gratulacje i bardzo się ciesze jeśli mogę pomóc. Tak masz racje stworzenie im odpowiednich warunków to podstawowa sprawa ale liczy się też dobór odmian bo jak są za mało zimotrwałe to i dobre warunki nie pomogą. Bardzo jeszcze raz dziekuję.
O matko, ileż się tu działo: 1000 strona, spotkanie z Hanią, cudne fotki liliowców, karmienie żaby!
A ja z braku czasu rzadko do Ogrodowiska zaglądam...
Spóźnione gratulacje, Bogdziu!
Bogdzia nas raczy bajkami ,wierszami
Chwali od świtu gośćmi ptakami
Płazy i gady to u niej normalka
Taka z Niej rodendronowa Ogrodowiczanka
Każdego zasypie mądrymi radami
Zachwyci galerią z pięknymi kwiatami
I chyba tak 1000- ym postem już „przynudza „
Dzięki Niej z twarzy spływa każda burza
Podjęła forum na swej pięknej ziemi
Prywatny „portal” szczęśliwcy widzieli
Teraz tabuny gości tam zjeżdża
I Maja w Ogrodzie niedługo zamierza
Chyba jasno i nie brzydko
Napisałam prawie wszytko
Teraz wzniosę za Nią toasta
Niech żyje Bożenka długo i basta
Brawo ,brawo Marto. Pięknie Ci ten wiersz wyszedł. A ponieważ on o mnie i dla mnie to serdecznie dziekuję i chętnie z Toba tego ,,toasta" wypiję.