Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 16:55, 24 lut 2012

ircia napisał(a)

Dziękuję Agnieszko za te wyrazy uznania. Dla mnie to przyjemnośc robic zdjecia ale ich jakośc techniczna budzi duże zastrzeżenia.

Bogdziu, protestuję!!! Zdjęcia są cudowne - oj, chyba jesteś bardzo wymagająca w stosunku do siebie

Najważniejsze to nie zatracic miary. Jak ja bym tak całkowicie wierzyła w te pochwały jakie tu dostaję to bym wszystkie drukarnie swoimi zdjeciami zarzuciła.Wiem ze doceniacie moją cierpliwosc (tu uważam że mi się pochwały należą) ale techniczna jakośc zdjec jest czysto amatorska, za to można pokazac jakies ciekawe sytuacje nie przejmujac sie że zdjęcie jest nieostre czy ma inne wady, bo my wad staramy sie nie widziec a jesteśmy ciekawi wszystkiego co jest związane z ogrodem.
Bogdzia 16:59, 24 lut 2012

AgnieszkaBK napisał(a)

Bogdziu, pokazałam mojemu M wątek o ptakach..... prosił o przekazanie Tobie, wyrazów uznania.... bardzo mu się podobały

Dziękuję Agnieszko za te wyrazy uznania. Dla mnie to przyjemnośc robic zdjecia ale ich jakośc techniczna budzi duże zastrzeżenia.

Dla mnie są śliczne ..... tak jak i zdjęcia innych osób.... bo są zrobione przez WAS....i to się właśnie liczy

Dzięki Agnieszko . My tez podziwiamy Twoje zdjęcia i ciekawe na nich sytuacje np te bociany ustawione rzedem-super, inne też a tak przy okazji: wkleiłas swoje ptaki do nowego wątku? Jeśli nie to wklej koniecznie. Jak byłam tam rano to ich jeszcze nie było.
agniecha973 17:00, 24 lut 2012

To jest nasz prywatny ogrodowiskowy album ptaków i dlatego jest świetny.
Bogdzia 17:09, 24 lut 2012

agniecha973 napisał(a)
To jest nasz prywatny ogrodowiskowy album ptaków i dlatego jest świetny.

To dobry powód zeby go docenic.Prawdę mówiąc są tam bardzo ciekawe zdjecia np Ani jastrząb z wroną,czy bocian w locie, Danusi kaczki na tle żonkili i perkozy, Danuszy zimorodek ,czapla i też jastrząb, no trudno nawet te ciekawe wymienic, a popatrzec fajnie, ja przynajmniej bardzo lubię.
AgnieszkaBK 17:12, 24 lut 2012

Bogdziu, wkleję tylko muszę mieć troszkę więcej czasu czasu teraz zaglądam na ogrodowisko z doskoku
Bogdzia 17:14, 24 lut 2012

AgnieszkaBK napisał(a)
Bogdziu, wkleję tylko muszę mieć troszkę więcej czasu czasu teraz zaglądam na ogrodowisko z doskoku

No jasne przecież się nie pali.
Syla 17:15, 24 lut 2012

Dziękuję za odwiedzinki w moim ogródku .... pozdrawiam miłego wieczorku
Bogdzia 17:22, 24 lut 2012

Dzis dostałam piewszą paczke z roślinami które zamówiłam. Zależalo mi na cynobrówkach(kroksomiach inaczej) a żeby nie tylko je zamawiac zamówiłam tez cztery hosty. Niewiele zamawiałam dotad wysyłkowo ale te hosty ......no nie wiem oni je chyba z nasion wysiewają bo jak daję czy dostaje od kogos sadzonkę to nawet gdybym najbardziej podzieliła i jeszcze wybrała najmniejszą sadzonke to i tak by była olbrzymem przy tym co mi przysłali. No nie zależało mi na nich bardzo to i się nie denerwuję. Wsadziłam w doniczki niech już rosna bo musza bardzo sie starac żeby dało sie je zobaczyc.
Milka 17:38, 24 lut 2012

miło słyszeć, że i ciebie nie ominęło szaleństwo zakupowe w ubiegłym roku też 1 białą zakupiłam w necie i też jej prawie nie było widać
Bogdzia 17:45, 24 lut 2012

irena_milek napisał(a)
miło słyszeć, że i ciebie nie ominęło szaleństwo zakupowe w ubiegłym roku też 1 białą zakupiłam w necie i też jej prawie nie było widać

Pewnie że nie ominęło, jeszcze mam zamówione róże i powojniki, ale to w doniczkach to oni póżniej wysyłają wiec jeszcze poczekam ale nie spieszy mi się.Najwiecej kupuję na giełdzie kwiatowej wprawdzie łódzka jest malutka w porównaniu do innych (tak twierdza sprzedawcy) ale zawsze coś tam ciekawego jest, no i zawsze objadę okolicznych ogrodników bo inaczej sezon nie byłby rozpoczęty. za wiele nie mogę kupowac bo nie mam gdzie sadzic ale zawsze coś czlowieka skusi.