Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

ircia 22:52, 24 lut 2012

Bogdziu, kocham róże i powojniki Pochwal się, jakie odmiany zamówiłaś.....
agniecha973 22:55, 24 lut 2012

asc napisał(a)

Raz kupiłam byliny przez internet...tam to były sadzony, a nie sadzonki i w dodatku z gratisami
Poluję na chłopaka, może jeszcze będzie coś na alegro sprzedawał

Proszę o namiary jak już sama namierzysz
Bogdzia 07:58, 25 lut 2012

bogumila_bienko napisał(a)
Ja muszę rośliny widzieć i dotknąć,nic na to nie poradzę -tak już mam.

Ja też tak zawsze kupowałam, a wysyłkowo tylko dwa razy i byłam zadowolona, ale bardzo zależalo mi na kroksomi a nigdzie jej kupic nie mogłam a u niego była i te hosty tak na przyczepke dokupiłam . Z cebulek jestem bardzo zadowolona a hosty może urosną poniewaz bardzo mi na nich nie zależało to i się nie przejmuję byłam tylko bardzo zdziwiona bo nawet sobie nie wyobrażałam że mogą wogóle byc takie mikroskopijne.
Bogdzia 08:04, 25 lut 2012

asc napisał(a)
Bożenko, widzę, że wieczorek masz dziś zajęty
Niestety z sadonkami z internetu to tak jest, że są mikroskopijne najczęsciej.. ale byliny szybko rosną ,wiec trzeba poczekać...... ale z tego powodu najczęściej staram się kupować po szkókach ...i dlatego rh chę jechać i kupić osobiście
Natomiast przez internet cebulki bo wychodzą taniej... i jest zwykle duży wybór.
Raz kupiłam byliny przez internet...tam to były sadzony, a nie sadzonki i w dodatku z gratisami

Aniu, wczoraj poszłam wcześniej spac bo brała mnie angina i miałam okropne dreszcze, dziś jest nieco lepiej ale jeszcze nie całkiem dobrze a nie mam w domu niczego na gardło bo wczoraj wszystko pochłonęłam i muszę jechac do apteki i przy okazji zrobic zakupy bo jutro syn z wnuczkami przyjedzie. Zakupy internetowe były u kogoś kogo Ty krytykowałas juz na forum, widac też nie byłaś zadowolona.
Wypij wiec poranną kawkę bez mojego towarzystwa, a na obiad już wrócę.
Bogdzia 08:10, 25 lut 2012

ircia napisał(a)
Bogdziu, kocham róże i powojniki Pochwal się, jakie odmiany zamówiłaś.....

Powojniki: arabella, Mazury i Krakowiak
róże : Adelaide Hodles, Alexander Mac Kenzie, Ferdinand Pichard, Gefylt i Lichtkonigin Lucia.
Niewiele , ale i tak nie wiem gdzie je posadzę.
Bogdzia 08:11, 25 lut 2012

agniecha973 napisał(a)

Proszę o namiary jak już sama namierzysz

Ja też.
Mala_Mi 10:10, 25 lut 2012

Nie chciałam krytykować pana BK bo już raz to zrobiłam na forum Nie mówię, że u niego więccej nie kupię, ale jak 30% przychodzi co innego to już zaczyna denerwować... faktem jest, że jak brakowało w przesyłce zestawu tulipanów i zgłosiłam reklamację (a były nabite na paragon) to dosłali ........
Jednak nie jest tak źle, bo to co przyszo to kwitło i rosło Nawet niektóre tulipany bardzo mi się spodobały.....
Mam gorszych sprzedawców na czarnej liscie niż BK ... i napewno jeszcze u niego zrobię zakupy... co najwyzej wezmę ileś procent na pomyłkę
Milka 10:54, 25 lut 2012

tez mam powojnik Mazury; ma piękne, pełne kwiaty i dosyć duże; nagrodzona odmiana
Bogdzia 11:30, 25 lut 2012

To że czegoś brakuje albo jest coś innego w paczce to wina ludzi pracujących w firmie a nie własciciela i na to nie ma rady bo wszędzie pracują ludzie bardziej odpowiedzialni lub mniej.
Bogdzia 11:31, 25 lut 2012

irena_milek napisał(a)
tez mam powojnik Mazury; ma piękne, pełne kwiaty i dosyć duże; nagrodzona odmiana

Mam nadzieję że mój też będzie piękny .