Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

AgnieszkaBK 13:43, 04 kwi 2012

irena_milek napisał(a)

Hanuś, Bożenka..można podziwiać ogród, a można podziwiać ogród i ogrodniczki
I na tym polega urok niektórych osób na ogrodowisku, do których Was zaliczam

Nic dodać i nic ująć, zgadzam się całkowicie i podzrawiam was wszystkie

Jak też tak myślę Pozdrawiam
Bogdzia 14:11, 04 kwi 2012

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko,miło takie słowa słyszeć,ale mnie do elity daleko.Ani kolekcji żadnych nie mam,ani urozmaiceń ogrodowych,ot normalny działkowy ogród,z perspektywą zmiany na lepsze.
To i pokazuję pojedyncze roślinki,czasem chwaściki,czasem trochę lasu, trochę plaży,ale może o przerwanie tej monotonii chodzi?
Przecież takie same rośliny każdy ma u siebie.....
Nie mniej jednak cieszę się Twoim osądem mego wątku! Dziękuję jeszcze raz!

Haniu ta pogoda chyba Cie tak minorowo nastawiła.Niewątpliwie należysz do elity ogrodowiskowej i to każdy Ci powie.Nawet do elity wybranej z elity. Wszyscy Cie tu lubią i cenią.A jak napisałaś ze nie masz żadnych urozmaiceń ogrodowych to mnie już rozbawiłaś. A kto pokazywał łany
a) ranników
b) cudnych przebiśniegów
c) krokusów całą tatrzańską halę?
Dużo bym dała żeby te łany były u mnie.No nie kazdy ma te rośliny u siebie jak piszesz. Nikt nie ma a przynajmniej nikt nie pokazał takich łanów.A zdjecia morza? Dawno już nie byłam nad morzem. Dziewczyny z gór też je bardzo chętnie oglądają. A las taki piekny i ciekawy. Przecież to wszystko się liczy. A wiersze a przepisy? Kulebiak? Kto to prócz Ciebie i może Ani Monte potrafi tak wszystko wiedziec? Kurcze nawet wymienic Twoich zalet nie potrafię a co dopiero je miec. Wszyscy Cie tu powazaja i bardzo lubią. Koniec. Wiecej nie napiszę bo bedziesz zarozumiała.
Milka 14:12, 04 kwi 2012

Witaj Bożenko jak to dobrze, że ciebie też mamy i w imieniu wszystkich wymieniłaś to za co Hanie lubimy i cenimy
Bogdzia 14:13, 04 kwi 2012

Ewa napisał(a)
No musiałam na sekundę się zalogować i coś wtrącić
Macie obydwie Panie ogromne doświadczenie i wiedzę, o zdolnościach literackich nie wspomnę
Fantastycznie, że jesteście tu
Serdeczne uściski ze Śląska ( słonecznego choć Hani tym może się narażę, bo u niej kiepska pogoda )

Ewo masz rację . Fantastycznie że tu jesteśmy . Fantastycznie że wszyscy tu jesteśmy. Sami mili zakochani w przyrodzie ludzie. Serdeczni i uśmiechnieci i wogóle wspaniali.
Bogdzia 14:14, 04 kwi 2012

Martek napisał(a)

No musiałam na sekundę się zalogować i coś wtrącić
Macie obydwie Panie ogromne doświadczenie i wiedzę, o zdolnościach literackich nie wspomnę
Fantastycznie, że jesteście tu
Serdeczne uściski ze Śląska ( słonecznego choć Hani tym może się narażę, bo u niej kiepska pogoda )

Pozwolisz Ewo,że się zgodzę z tym co napisałaś

No i tu sa dowody Haniu.
Bogdzia 14:19, 04 kwi 2012

No poczytałam dalej i wszyscy myślą tak samo. Super że tu jesteśmy. A Tobie Haniu w najbliższym czasie pewnie jest konieczny wyjazd i nawet wiem gdzie. Na spotkanie ogrodowiskowe u mnie. Zacznij już się pakowac bo co tydzien bedę pytac co juz zapakowałaś.Buziaki.

Serdecznie wszystkich pozdrawiam i musze leciec bo M pracuje w ogrodzie i mnie woła . jak nie polecę to albo zrobi źle albo wcale. Pa pa.
Milka 14:21, 04 kwi 2012

Pa, pa,pilnuj, pilnuj, pańskie oko konia tuczy buziaki
hanka_andrus 14:44, 04 kwi 2012

Ale się ,Bożenko moich zalet na wymieniałaś!Może to i prawda,ale jak mówi przysłowie....najtrudniej być prorokiem we własnym kraju.Zamykam dyskusje na mój temat.
Milka 14:47, 04 kwi 2012

Głosowanie zakończone, liczba głosów ważnych za, 100%
Mala_Mi 14:56, 04 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)

Bożenko,miło takie słowa słyszeć,ale mnie do elity daleko.Ani kolekcji żadnych nie mam,ani urozmaiceń ogrodowych,ot normalny działkowy ogród,z perspektywą zmiany na lepsze.
To i pokazuję pojedyncze roślinki,czasem chwaściki,czasem trochę lasu, trochę plaży,ale może o przerwanie tej monotonii chodzi?
Przecież takie same rośliny każdy ma u siebie.....
Nie mniej jednak cieszę się Twoim osądem mego wątku! Dziękuję jeszcze raz!

Haniu ta pogoda chyba Cie tak minorowo nastawiła.Niewątpliwie należysz do elity ogrodowiskowej i to każdy Ci powie.Nawet do elity wybranej z elity. Wszyscy Cie tu lubią i cenią.A jak napisałaś ze nie masz żadnych urozmaiceń ogrodowych to mnie już rozbawiłaś. A kto pokazywał łany
a) ranników
b) cudnych przebiśniegów
c) krokusów całą tatrzańską halę?
Dużo bym dała żeby te łany były u mnie.No nie kazdy ma te rośliny u siebie jak piszesz. Nikt nie ma a przynajmniej nikt nie pokazał takich łanów.A zdjecia morza? Dawno już nie byłam nad morzem. Dziewczyny z gór też je bardzo chętnie oglądają. A las taki piekny i ciekawy. Przecież to wszystko się liczy. A wiersze a przepisy? Kulebiak? Kto to prócz Ciebie i może Ani Monte potrafi tak wszystko wiedziec? Kurcze nawet wymienic Twoich zalet nie potrafię a co dopiero je miec. Wszyscy Cie tu powazaja i bardzo lubią. Koniec. Wiecej nie napiszę bo bedziesz zarozumiała.

Ja dopiszę jeszcze HUMOR, Życiowowść (nie wiem czy to tak się nazywa....ale wiecie o co chodzi) i jak trzeba ustawienie do pionu
Sorki Bożenko, ze to u Ciebie piszemy, ale to ogrodowisko nie ma płotów...