Haniu przepraszam długo musiałaś czekac na moją odpowiedź ale rano robiłam zakupy i dosc długo mi zeszło a potem poszliśmy na spacer do lasu i tak mnie mięsnie nóg bolą po tym spacerze że juz nic więcej nie zrobiłam. Starośc nie radośc.Serdecznie Cię pozdrawiam.
Piękne żonkile, forsycje i sasanki u Ciebie Bogdziu!
Ja wczoraj obcinałam róże, przynajmiej 4 nie odbiły... tylko okrywowe mają łądne pączki, reszta - masakra:/
Zimą miałyśmy pewnie jednakowo okropną pogodę więc i strat nam nie brakuje, ale nic na to nie poradzimy. Byle następne zimy były lepsze.Żonkile dopiero zaczynają kwitnąc a sasanki jedne juz będa przekwitac a inne jeszcze daleko maja do kwitnienia a rosna koło siebie i są jednakowe i bądź tu mądry człowieku.Jutro jadę pod hale po nowe róże ale tylko trzy mam zamiar kupic.A co jeszcze zobaczymy. Mam nadzieję że nie powtórzy się historia z tamtego tygodnia gdy nie dało się pod halę wjechac ani spod niej wyjechac.
RH Ellite mamy w podobnym stadium rozwoju Wiosna widzę, że u Ciebie zaczyna nadrabiać zaległości.... i niedługo doczekam się widoku twoich narcyzowych łaczek
Tylko jeden pączek jest taki . Mój m zobaczył to zdjęcie i poszedł szukac gdzie ja ten pączek znalazłam . Smieje się że w ogrodzie nic nie widac a na ogrodowisku wiosna bo każdy pazek pokazuję i nawet maleńkie kwiatuszki. Ma duzo racji bo nawet to co kwitnie całkiem ginie w ogrodzie.
Sylwio miło Cię widziec . Pomału się ta wiosna rozkręca a zapowiadają że będzie bardzo ciepło to tulipany błyskawicznie przekwitną , zresztą ja ich dużo nie mam bo ze dwa lata nie sadziłam nowych. Właściwie tulipany powinno się traktowac jak jednoroczne bo w następnym roku juz nie sa takie same piękne.
Bogdziu, ale jakie piękne zdjęcia. Powiem szczerze, że zazdroszczę, ale tak pozytywnie.
Ja próbuje swoim aparatem, ale ciągle wychodzą jednakowe
Jedni po prostu mają talent
To nie talent Ewo tylko umiejętności. wszystkiego trzeba się nauczyc. Większośc z tych zdjęc było robionych obcja,, makro", a nie wszystkie aparaty ja mają i wtedy chocbyś na głowie stanęła to z bliska dobrych zdjęc nie zrobisz.