Widziałam kiedys zdjecia z takiego rezerwatu możliwe że to był własnie ten koło Ciebie. To dopiero jest cud natury szczególnie że śnieżyce to delikatne kwiatki, ja sadziłam kilka razy i zawsze wymarzły a teraz nawet kupic już nie można. To cudne rośliny.A robiłaś kiedyś im zdjęcia? Jeśli nie to postaraj sie w przyszłym roku bo widok niesamowity i całkowicie unikatowy.
Bogdziu,nie mam tegorocznych zdjęć,ale obiecuję za rok się poprawić! Z tego co wiem to jedyne takie skupisko śnieżyc w Polsce,także rzeczywiście unikat
Piękne miejsca pokazujesz Bogdziu.
Muszę i ja zaglądnąć do parku za domem, ale już widzę, że u Ciebie gęściej kwiatków. Poza tym las bukowy jest sam w sobie pięknie czysty, u mnie więcej krzaków. Przez drugi mniejszy park przechodzę codziennie prowadzając młodego do szkoły i tam też kwitną zawilce, piękne widoki, ale skażone różnymi różnościami porzuconymi przez ludzi. Smutne, ale o tym już chyba było.
Maja więc masz zobowiązanie do wykonania- zdjęcia muszą byc. Już na nie czekam bo to bedzie sesja jakiej jeszcze na Ogrodowisku nie było.Super że będziesz mogła nam je pokazac.
U mnie też śmieci są. Nie ma jak upilnowac tych ludzi. Wszystko zniszczą.
Agnieszko jest nowa kamera do oglądania. Na stronie www.lasy.gov.pl/bielik można oglądac na żywo gniazdo orła bielika. Chwilę dzis patrzyłam ,siedzi na gnieżdzie. Cudo.Zachęcam wszystkich do oglądania gniazda orła bielika na żywo. Tego jeszcze dotad nie było.
Powtórzyłam ten post bo siostra powiedziała mi że link nie działa. weszłam inna drogą i piszą że stracili kontakt z gniazdem i staraja sie naprawic . Nie będzie to pewnie proste bo nie moga wystraszyc orła bielika siedzącego już na jajach.. Trzeba poczekac jesli naprawią to znów będzie kontakt.
To prawda że liscie okryły ale jak się człowiek narobi w ogrodzie a te roślinki niezbyt rosną to jak potem widzi sie takie dywany roślin o które nikt nie dbał to są wątpliosci czy nie lepiej las posadzic i tylko korzystac z jego urody.Miło mi Marto że wpadłas. Ja do Ciebie też zaglądam ale się nie wpisuję.Muszę sie poprawic. Pozdrawiam.
Bogdziu -śliczne zdjęcia, ale najbardziej podobają mi się Twoje sasanki. Są po prostu cudne!!!!!
Bardzo lubię robic zdjecia sasankom prawie zawsze dobrze wychodzą a są rośliny których zdjęcia prawie zawsze źle wychodzą.Idę zobaczyc co nowego u Ciebie i do innych też zajrzę.