Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

agniecha973 22:10, 20 kwi 2012

Dzięki za stronę z bielikami. W tej chwili niewiele widać, ale mam nadzieję w dzień coś wypatrzeć. Polecam się na przyszłość z takimi ciekawostkami.
Aha, czy w Twoim lesie jest jeszcze ta tablica ze śpiewem ptaków? Jeśli tak, to poproszę o zdjęcie.
ircia 22:12, 20 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)

Bogdziu -śliczne zdjęcia, ale najbardziej podobają mi się Twoje sasanki. Są po prostu cudne!!!!!

Bardzo lubię robic zdjecia sasankom prawie zawsze dobrze wychodzą a są rośliny których zdjęcia prawie zawsze źle wychodzą.Idę zobaczyc co nowego u Ciebie i do innych też zajrzę.

Ja wysiałam sasanki w ubiegłym roku. Wprawdzie wzeszły, ale wyglądają bardzo marnie. Fajnie, że mogę nacieszyć nimi oczy u Ciebie
finka 22:15, 20 kwi 2012

ja też po cichu podglądam i podziwiam Twój idealnie wtopiony w otoczenie ogród. Takie sąsiedztwo to marzenie! Podobne leśne ogrody pamiętam z Kórnika gdy byłam na praktykach.

Bogdzia 22:28, 20 kwi 2012

finka napisał(a)
ja też po cichu podglądam i podziwiam Twój idealnie wtopiony w otoczenie ogród. Takie sąsiedztwo to marzenie! Podobne leśne ogrody pamiętam z Kórnika gdy byłam na praktykach.

Tak las daje mi tło jakiego sama bym nie zrobiła. Na dodatek zmienia się z porami roku.To faktycznie największy atut mojego ogrodu.
Bogdzia 22:31, 20 kwi 2012

ircia napisał(a)

Bogdziu -śliczne zdjęcia, ale najbardziej podobają mi się Twoje sasanki. Są po prostu cudne!!!!!

Bardzo lubię robic zdjecia sasankom prawie zawsze dobrze wychodzą a są rośliny których zdjęcia prawie zawsze źle wychodzą.Idę zobaczyc co nowego u Ciebie i do innych też zajrzę.

Ja wysiałam sasanki w ubiegłym roku. Wprawdzie wzeszły, ale wyglądają bardzo marnie. Fajnie, że mogę nacieszyć nimi oczy u Ciebie

Potrzebują czasu żeby się rozrosnąc. W przyszłym roku powinny byc już dośc duże i sprawic Ci sporo radości kwiatami. U mnie same się wysiewały tak masowo że musiałam wyrzucac i od dwóch lat skrupulatnie wycinałam przekwitnięte żeby nie było nasion. Zostawiłam sobie tylko kilka krzaczków.
Madzenka 22:31, 20 kwi 2012

Bożenko las jak marzenie. Muślalam, że to jakaś fotka z inernetu.... Nigdy czegoś tak pięknego nie widzialam w naturze.
Bogdzia 22:34, 20 kwi 2012

agniecha973 napisał(a)
Dzięki za stronę z bielikami. W tej chwili niewiele widać, ale mam nadzieję w dzień coś wypatrzeć. Polecam się na przyszłość z takimi ciekawostkami.
Aha, czy w Twoim lesie jest jeszcze ta tablica ze śpiewem ptaków? Jeśli tak, to poproszę o zdjęcie.

Nie byłam tam chyba od jesieni bo to kawałek ode mnie. Muszę sie wybrac i zobaczyc ale jutro nie dam rady, może w niedziele.
Bogdzia 22:37, 20 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko las jak marzenie. Muślalam, że to jakaś fotka z inernetu.... Nigdy czegoś tak pięknego nie widzialam w naturze.

Tak to piękny widok. Pisałam juz do Irenki ze w Polsce nie jest to rzadki widok. Zawilce rosna w róznych lasach, krzakach , no szkoda ze nie widziałyście . Zawsze możecie jak by co przyjechac do mnie.
Celina 22:40, 20 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)

Dość długo żyję ,ale czegoś takiego nie widziałam,
Trzeba jeszcze trochę pożyć skoro są takie widoki!!
monteverde 22:46, 20 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)

Tak las daje mi tło jakiego sama bym nie zrobiła. Na dodatek zmienia się z porami roku.To faktycznie największy atut mojego ogrodu.

Dobry wieczór Bogdziu podzielam zdanie Finki że takie sąsiedztwo to marzenie