Bogdzia
23:33, 20 maj 2012

To jestesie w komfortowej sytuacji bo nie dla wszystkich tych dóbr wystarczy, ale moze komus pożyczycie choc na chwilę.fajne zdjecia.
Bogdziu twój ogród jak z bajki o tej porze roku. te fotorelacje ogrodowiskowych dziewczyn jeszcze bardziej mnie utwierdziły w tym przekonaniu. u mnie w tym roku 3 rh w ogóle nie zakwitły , a te co zakwitły natychmiast pomroził czwartkowy przymrozek . tak więc u mnie bida . dobrze że można oko nacieszyć u ciebie
Bożenko bardzo ,bardzo dziękuję za przesympatyczne spotkanie ,wypasione przyjęcie !!! a ogród to juz mi brakło słów do opisania takiego przecudnego i niesamowicie zadbanego ogrodu !!!
Cieszę się ,że Cię poznałam i wielu sympatycznych ogrodomaniaków
Bożenko, dziękuję za cudowny dzień pełen wrażeń - możliwość zobaczenia Twojego magicznego ogrodu, poznania Ciebie wraz mężem i rodziną, wspaniałą ucztę, spotkanie z tyloma ciekawaymi ludźmi i tak hojnie podarowane roślinki. Twój ogród jest dla mnie najpiękniejsym ogrodem w Polsce.
DZIĘKUJĘ
Bogdziu jesteś wielka
Dobrej nocy
Bogdziu, miło czytać, że spotkanie się udało, gratuluję
Dziś rano widziałam na spacerze w lesie ptaka (dziubał coś w runie). Trochę mniejszy od gołębia, cały jasnoszary, głowa też, przy ogonie (tak z boku, ale przy ogonie nie przy skrzydle) czarny pasek. Może przychodzi Ci do głowy jaki to mógł być?
![]()
Marzenko to ja dziękuję a na drugi raz zabierz swojego M żebys tak bardzo za nim nie tęskniła.
Ania mówiła dzis że nie mamy fajnego zdjęcia a przecież to jest fajne.
Miłego odpoczynku ,Bożenko.Podziwiam kondycję gospodarzy.....nie łatwy to był dzień......organizacyjnie.
Ukłony i pełen szacunek!